Klipp o sling

Imorse klockan 8 satt jag i klippstolen hos Elin på StyleIt. Så otroligt skönt att vara nyklippt och nyslingad!! Helt galet. Köpte även med ett "toningsskum" som jag ska använda en gång i veckan istället för silverschamoo då det tydligen ska vara mycket mer skonsamt. Blir nog skit bra det!

Nu plugga.


Juldan = utgång

Åhååå så fantastisk att träffa Laura och vikkan igen!! , blev så glad att jag började böla! Haha jisses. Tro jag blivit känsligare på senare, haha.
Kvällen i övrigt var helt ok. Bättre än medel iaf! Köpte alldeles för mycket drinkar. Fyå. Dumma kort. Aja, det händer sällan.


Dan före dopparedan!!

Kan ni förstå? Julafton imorgon! Och jag har knappt någon julkänsla alls trots julbak, klädd julgran, klappar under julgran, sett alla avsnitt av julkalendern(!!), julmusik, julmust och snö! Kan det ha att göra med att man blir äldre? Tråkigt isåfall. Aja.

Sitter på jobbet, fika. Slutar 18 och ska då till Graninge med hjärtat för att provsmaka skinkan (tradition?). Det ska bli mysigt :)

Även att en julklapp jag beställt för 2 månader sedan (innan Mauritiusresan!!) inte har kommit än. Haha kul. Nu jävlar ska de få en utskällning som heter duga! Jag vet vad jag annars ska köpa så inte för det, men det är bara så dåligt. Skulle ta två veckor.

Aja, back to work!

Kram,


Tisdag

Uppe med hjärtat imorse (7). Idag ska det pluggas minsann ! Måste även duscha och köpa sista julklappen?

I lördags var en superbra kväll ute med fina flickor. Riktigt skoj! MASSA folk!!! Sollefteå kan trots allt ;)

Nu till helgen är det juldan, hoppas på en lyckad kväll där med!
Och efter det blir det nyårsafton. Men den blir nog lugn med tanke på att jag jobbar 7-16 nyårsdan. Men har en känsla av att det kommer bli bästa nyår nånsin, trots att jag inte har nå planer. Det är det som känns så bra, inga planer, inga förväntningar, ingen press. Bara jag får vara med Jonke så är jag nöjd :) och det komme jag få! :D

Bild från i somras


.

Its funny how you can do nice things for people all the time and they never notice. But once you make one mistake its never forgotten.


.

If you treat him like a celebrity, he will treat you like a fan.


12/12

GUD VAD JAG SOVER!! Helt galet.. För några veckor sedan vaknade jag vid 9 utan väckare varje dag, superhärligt med tanke på att jag pluggar bäst på morgon! Men NU, asså shit. Sover till typ 11? Fast jag vaknar vid 9 men då får jag knappt upp ögonen så då somnar jag om. Tusan. MÅSTE ändra på detta! Så, det blir mysig långfrukost med vän imorgon vid 9 för att sedan bege oss för att titta in de nya butikerna i stan :)
Sedan ska jag till läggan och plugga !!
Pluggar bäst då jag är själv.. Och då jag känner att jag inte har nån tid att passa, som typ jobb. Även om jag börjar 4 på dagen blir jag stressad om jag ska plugga på morgon.. Hm, knepigt. (och ja även på den tiden jag klev upp 9).

Idag då jag gick hem från jobbet så snöade det så mysigt :) inte sådär hårt utan det kändes typ vindstilla och snöflingorna dinglade ner. Och inte kallt heller, mys!

Haha snyggbilder påväg hem ;)


Tenta

Om 20min börjar 3 timmars tentan.
En bra grej med att läsa på distans är att man kan sitta i onepiece och äta lussikatter och dricka varmchoklad under tiden^^


Blööööööh

Ungefär så känner jag mig nu. RUSKIGT omotiverad just nu. Men det vänder snart hoppas jag! Organisation & ledarskap, hoppas det blir bra.

Kram


Busväder

Riktigt Busväder ute idag! Sitter inne i värmen och pluggar :) imorgon är det tenta, Gosh! Faktiskt rätt nervös, vill så gärna klara den och kunna gå vidare :)

Kram

Haha! Och nej, byrån ska inte se ut sådär, jag skev ni vet, jag ska uppenbarligen inte skruva ihop möbler!


Myskväll med tjejerna

Igårkväll var en toppenkväll!
Åt den godaste middagen på jag minns inte när med älgstek, hasselbakspotatis, brunsås(gjord på skyn från steken) samt hemmagjord svartvinvärsgele, vilken lyx!! Lätt godaste maten.

Efter det for Jonas och familjen till läggan för att få upp lampor och parabolen medan jag for till Linnea på myskväll. Supermysigt var det, jag, Linnea, eve, soffan och becka som satt i myskläder och åt frukt och pratade massa :) mer sånt !

När jag kom tillbaka till läggan var det så fint i TV rummet för våran matta hade rullats ut, blev mycket varmare :) sedan de andra hade åkt la vi oss i soffan och tittade på RIO i 3D ;) vi var stensnygga i 3D brillorna kan ja lova ;D

Puss på livet!

Bild på min kvällsmacka som Mirre bestämde sig för att kliva på^^ haha hon satt och slickade sig under tassen en evighet efteråt^^


SötMirre

Mirre har fått en ny favoritplats^^


.

Haha!! Elektrikern våran är lite kort, men inte gör det nått ;)


Ny TV

Haha söt.. Jonas har köpt ny TV med tydligen massa funktioner (vad mer finns att göra än att titta på TV?!) aja, så han och Otto sitter på golvet i "sovrummet" och testar den ;)