Mhm..

saker och ting blir som de blir,
jag försöker finna mig i det,
men förvänta dig inte ett leende.

Forever? Ofc we are!

Du är min bästa kompis. Och det är inget jävla skämt heller! Bättre än alla andra, jag lovar! Det är dig jag ringer om det är nått! Du finns där, dag som natt. Med dig kan jag prata om precis allt, du är den som vet mest om mig, och det känns bra. Jag känner att jag kan lita på dig till 110% Vi har haft våran dåliga preiod, och nu är vi starkare än någonsin! Tiden utan dig var den jobbigaste någonsin! Aldrig mer, ALDRIG! Jag klarar mig inte utan dig, jag gör verkligen inte det! Du är min bättre halva. Du får mig alltid glad, vilket humör jag än är på! Du hjälper mig att välja rätt beslut. Du har gjort det förut, många gånger! Jag har jämt kul med dig, blir aldrig en lugn stund!  Vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig faktiskt.. Det finns inte, det går inte! Nu till hösten går vi skilda vägar, men jag hoppas innerligt att vi fortfarande kommer umgås, och hitta på tokerier. Kommer sakna såå att inte vara i samma klass som dig, och om vi inte är med varandra hemma så, ja nä..det kommer inte funka! Vi har ju så många roliga minne tilllsammans! Midsommarstänger, och fyrhjuling och moppeturer, myskvällar framför desperate housewives med popcorn som brukar sluta med att alla ligger på golvet xP Och testa våra kläder 7 miljoner gånger innan vi ska någonstans, och ja.. allt!!

Jag älskar dig Marielle, och kommer aldrig glömma dig! <3

Ja, vem vet?

Jadu, allt är typ JÄTTEJOBBIGT just nu..
Jag har ingen aning om vad jag ska göra med någonting!!
Vet inte hur jag ska hantera detta..
Ska jag fortsätta som jag gör, eller sluta visa att jag bryr mig? För bryr mig, det gör jag allt, och visar det gör jag oxå! Du däremot vet jag inte alls hur du tycker och tänker, och känner! Hur ska jag kunna veta då det är jag som försöker, bara jag! Du bara flyter med. Du säger inte mycket, utan bara låter det gå. Det funkar inte så! Jag känner iaf inte att jag betyder speciellt mycket för dig. Men men, snart är det över. Kanske lika bra? Så slipper jag sitta och hoppas. Det är ganska jobbigt att inte veta kan jag lova. Så jag vet inte, det är kanske lika bra att det blir som det blir.. Bäst för oss båda? Det skulle underlätta om jag visste vart jag hade dig! Men det gör jag ine, absolut inte!! Jag kämpar hela tiden, och säger och gör saker så du ska förstår vad du betyder för mig, i rädsla av att mista dig om jag inte gör det. Men jag kan inte påstå att du försöker så speciellt mycket, och jag finns fortfarande där. Ska jag kanske sluta med det.. Ja vem vet? Inte jag iallafall.

"Love is not a victory march, it's a cold and it's a broken hallelujah"

Hmm..

You forget all those small BUT important details, don't you?
I love you, but I am sooo unhappy right now! You're not the boy you used to be.. What am I suppose to do, run away or stay close to you? I know whatever i'll do, it will end in tears.. Love is not a victory march, it's a cold and it's a broken hallelujah, yeah, i know!! You're too kind to tell me. But please, DO IT! I can't do this if you don't want to! Need som support here actually! Im just a little girl.. Why does life has to be so hard "/ I love you, I really do!! But I have that feeling that it's not mutual "/ And that is hurting sooo bad! I thought you did, but I had wrong.. Stupid me!! What were I thinking!? It was too good to be true.. YOU are too good to be true!! You are the most amazing thing I've ever met! I wish i never even met you, you too good!! You're the best. I wish I was better.. But I'm not. What can I do? Tell me please! I'll do everything if I just could have that wonderful feeling in my belly again! You just don't have those feelings, I just have to accept that! I ruined everything! If I could turn back time, maybe a week(?) I had done things differently. But I guess it's too late. LIfe goes on? Well I hope, cuz this doesn't seem so promising. I don't know why I'm doing this, but I think I had said those things which is so heavy in my heart right now.

"Make love with me baby, till we aint strangers anymore"