Everything is just fine =)

Ja skit i allt ja skrivit bara! Får nå sånna där "anfall" ibland bara ^^ Inget att ta till sig för mycket om direkt =P I love you, you love me, everything is perfect! =)


"Baby
I get so scared inside, and I don't really understand
Is it love that's on my mind, or is it fantasy?"

Jag vet inte..

Orkar jag? Är det någon mening? Eller ja, kart det är mening! Men.. Att jag ska sitta hemma dag ut och dag in och hoppas på att det aldrig ska dyka upp någon som är bättre än mig. Hur ska jag kunna vara så stark? Hur ska jag kunna vara så mycket bättre än alla andra? Jag vet inte.. Jag vet att det finns så många bättre än mig. Hur ska jag få detta att hålla? Hur ska jag göra dom få stunderna vi ses, till dom bästa någonsin? Det kommer inte räcka med bara lilla mig, 15 mil bort. Känns som jag inte får chansen att visa. Jag måste kämpa hela tiden. Alltid vara glad och social, för att visa dig att jag inte är en dåligare person, en tråkigare.. Ljuger jag om jag gör så? Jag vet inte.. Jag är rädd att mista det bästa jag har, dig alltså. Men du har lixom inte gjort något som ska få mig att känna såhär. Jag bara gör det. Tycker synd om dig som inte gjort nått fel. Du, felfria person, du finns! Jag vet det, och alla andra vet det med! Så.. Hur ska jag kunna sticka ut ur mängden? Jag vet inte.. Jag vill inte känna såhär, but I do. I hope it last forever.


"Yesterday, all my troubles seemed so far away"

Sluta nu.

Åååååh, snälla Sanne sluta tänk så mycket!! Allt är ju så bra. Men jag kan inte rå för ne. Kan inte låta bli att känna mig sårad och deprimerad. Jag är inte spännande, jag är bara en helt vanlig tjej, SÅ vad ska jag göra?? Vad ska jag göra för att få dig att forsätta att se det braa i mig? Fortsätta det vara spännande och inte självklart? Jag gör ingenting.. jag åker inte vattenskidor eller slalom, kör inte fyrhjuling eller cross, jag spelar inga instrumment, jag har inga intressen, jag är inte rolig, jag är inte bra på nått, jag.. näää fy vad tråkig jag är! Men jag är mer än villig att försöka allt! Så gärna så.. behöver bara lite hjälp på traven. Hoppas bara att jag inte blir för.. platt? torr? ja du vet.. TRÅKIG!! Jag fattar inte?! Aja, I am doing my best, I guess..?


"Don't you ever leave me, baby"