Valsafari nästa

Hejsvejs! Åker med pappa&co till Norge på valsafari, hemma på lördag kväll, möjligen söndag morgon.


Lördag

Laxis igår, det blev ju som det blev de^^ Var rätt kul faktiskt =) Även fast det regnade, och mina VITA skor såg ut som ja hade tappat i ett dass.. Aja mamma kirrar det, TVÄTTMASKIN NÄSTA!! Vart ingen laxklämma! Glömde totalt bort det x) Aja, köper två nästa år då, eller nått ;)

Nu kikade jag runt på
hm.com och hittade massa fina bikinis på SALE, asbra =D Vart ett par trosor med, från höstkatalogen. Den andra bikinin i bild köpte jag bara överdelen på. Vart under 400kr för allt =D Med frakt och grejer, skitbra =D

Regn-regn-regn

SKITVÄDER!! Sjukt vad somaren är kort här i Sverige asså, värmen har varit i kanske.. 2veckor tillsammans? Sen är det bara blåst, regn och mulet. Det är iofs underbart då det är RIKTIG sommar med, men ändå.

Aja, idag gick jag och Viktoria ner på stan och tog en toast på Westerlunds. Ångrade oss så fort vi satte oss då vi såg taco-buffén ligga där och vänta på oss, men nej nej. En annan gång^^ Viktoria testade CocaCola zero, ÄCKLIGT! Kom vi fram till^^ Efter fikat snurrade vi lite på stan, hon köpte singstar vol4? till sitt ps3, ett impulsköp där hon invisterade i ett par skor eftersom hennes var trasiga^^ Jag köpte bara ett par tights åt mammsen ja, eller jo! Vi gick på konsum med efter fikat då vi köpte tidningar å grejer^^
Sen vart det ICA där vi hyrde film och köpte morötter, gräddfil och dipp, ja ska nämligen till henne och titta på film och sjunga lite singstar ikväll =) Super!

                           SEVEN POUNDS


Mo ett par dagar

Som sagt, Mo är det vackraste jag vet! Här ligger pappa å faster Eva och försöker ta kort på en syrsa^^

Jag och pappa åkte till Mo på söndagkväll och kom hem för nån timme sen sådär =)
Farbror Tomas fyllde år på tisdan så det var väl dels därför, men vi fick gjort en hel del annat med tycker jag!
Vi har tillexempel börjat rivit ur tapeter ur gamla köket uppe, ska sättas in el där och göras om till ett sovrum =)
Åh ni kan aldrig förstå hur drygt det var att dra ut alla spikar ur väggen(eller ja alla och alla, det är nog 500stycken kvar som vi tar nästa gång..) de tapeterna är så jävla gammla att de sattes upp då man SPIKADE upp tapet -.- sjukt..
Innan
Nu ser det ut såhär! Eller golvmattan är gone.

Operation grönsaksland! Jag och Philip åkte till Bäcka och skulle hämta jord, och fy fan vad det var broms!! =O Vi hade förväntat oss mycket broms, men såå mycket!? Så fort vi klivit av fyrhjulingen och tittade ner på byxan var det alldeles grått av dom, skit många jätte tätt =O Sen slo vi bort dom och 2 sekunder senare samma sak!! Vi bestämde oss för att föröska skita i dom och lasta jord så fort som möjligt så vi fick åka hem!


Fotade lite med såklart =)



Haha så jäla synd att ja inte fick in skärpan xD

Och ja, givet var stövlarna på ;)

Killar blir snyggare med åren

Så är det, killar blir snyggare med åren!

UNG JOHNNY DEPP(och var han snygg redan på unga dar, tänk då va han hade att se framemot)


ÄLDRE JOHNNY DEPP(45år)
Mjahaaouw

Ungdommens dag

Javisst, så vare. Igår small det! Eller ja.
Kunde ju haft roligare om man säger så, men så är det väl alltid?
Det är faktiskt grymt sällan man har sådär sjukt roligt! Hmm..
Aja det var varmt väder iaf =D
Jag å Marre cyklade till Pauline på Djupön där lite folk var. Vi satt där i gräset på en filt och solade och bara mös =D
Sen tog ja, Marre och Anna cykeln in till parken vid kvart i 9 för då skulle Deliberare Devistation(eller hur fan de nu stavas) spela, men tydligen var de försenat och de skulle vara tredje ut så vi cyklade tillbaka till Palle igen. Sen när vi tykte att 2 band kanske borde ha hunnit spela nu så cyklade vi dit igen, såg 20sekunder sen cyklade vi tillbaka xD
Efter ett tag så cyklade jag och Marre in till parken igen för då skulle Patrik och hans band spela, de var super bra =) enligt mig då =P Men de fattade ni nog.. AJA! Shit va ja babblar om nada..aja
Sen lämnade jag cykeln hos farmor och farfar, och lånade toan ^^ Haha dom var lika glad som vanligt =)
Senare på kvällen träffa jag Laura, Marléne och Catrin =D Haha jag och Laura testa sumodräkterna xD WAHAHAH!! Så jäla kul x) Ramla man var det nästan omöjligt att komma upp om man inte fick hjälp xD Måste se om nån har bilder på det =P Mina bilder under kvällen var ju inte speciellt lyckade.. Men ni får se dom ändå ;)

Hmm.. hur kunde första bilden bli så bra? (a)Solen, right?
Ska föreställa Låra, malén och jarå =PLaura hitta snygga briller utan grejer bakom öronen  och ett glas x) As snyggt juh ;)

Oj ja hitta fler!!
Marrepluppan <3Bruwdsen <3

Precis då jag var påväg hem körde bror förbi och jessica, så jag fick skjuts hem =D I utbyte att jag hämtade en bullpåse ur frysen åt dom xD Känns som att det var rätt värt såatt =P

Javisstja! Slog ju vad om en hundring med Sigge om att Agnes är på Laxis och inte var igår, och han satte emot xD HAHA han var helt säker på att hon skulle vara igår även fast klockan var typ 12 och hon inte visat sig än så stod han fast vid det han sa xD Ända som kan förstöra detta är väl att hon blir sjuk.. har faktiskt vittnen, så detta kommer han inte undan med minsann ;)

Nyckeln till Frihet

Såg just film med Mamma =)
Nyckeln till Frihet, super bra!
Sådär så man inte vill att den ska ta slut! Fastän den är nästan 2 och en halv timme =P

"Andy Dufresne (Tim Robbins), är en tystlåten ambitiös man långt kommen i en lysande karriär. Dessvärre är hans förhållande med frun långt i från lyckligt - hon vill skilja sig samt har inlett ett förhållande med en annan. När frun och hennes älskare brutalt skjuts ihjäl åtalas Andy och fälls för morden. Straffet blir två livstider på Shawshank, ett av de värsta fängelserna i USA. I fängelset möts han av den hårda fängelsechefen, Mr Hadley, som styr fängelset med järnhand och mycket övervåld och som i egenskap av sin position misshandlar det mesta som kommer i hans väg. Efter ett tag får Andy reda på att en nyanländ fånge kan hjälpa honom att få målet omprövat."


Bridget Jones 3

HÖRDE NI?!
BRIDGET JONES 3 =D
FATTAR NI?!
DET SKA KOMMA EN TREDJE FILM =D
BRIDGET JONES ASSÅ =D

"Filmen ska fokusera på Bridgets önskan att få barn innan hon blir för gammal" Spännande ;D


.

Oh shit vad allt är tråkigt!! Kan lika gärna börja skolan nu. Det är inget direkt sola-bada väder, bara nå halvdant så man inte riktigt vet om man ska ha shorts eller jeans. Jaja, det blir nog bra =) Snart får man ju lön =D Då ska här shoppas minsan ;)  That's fo sho!
Jag, Anna och Marre tänkte ta en tripp till Sundsvall, det blir awesome =D
Skönt att man ha jobbat färdigt nu, satte plant måndag tisdag med, usch! Fyfan, det är ju aldrig värt pengarna asså xD
Aja, en 300kr kanske?

På lördag börjar Nipyran med, ungdommens dag. Ska väl bli.. kul? =) Jag var fett pepp förrut, men sen vart det ändrade planer helt plötsligt och då försvann det. HATAR SÅNT! Aja, har iaf lovat mig själv att gå hem så fort jag känner att det börjar bli trist, orkar inte springa runt och leta er hela tiden, jag går hem istället.

Han är på semester nu, kommer hem på fredag kväll. har varit så underbart skönt när han varit borta, känns som en familj igen! Aja.

Näthandlade lite för underhållning skull? Tidsfördriv? Blev iaf detta:


Vad hände med den jag lärde känna? You're not the same, we're not the same.

"Hey, shut up! Don't lie to me, you think I'm blind, but I've got eyes to se"

Knas unge

HAHAH åh Wille xD

Satt vid matbordet
Wille: Sanne, vill du ha öl?
Sanne: Nej tack, jag klarar mig
W: Vill du ha pilsner då?
!?

Eller sen xD Sa han: Jag är en dammsugare! Jag kan äta upp ALLT! (med världens inlevelse xD)

WAHAHAH  åh vi dog xD Brukar vara typ Jag är stålmannen eller nått ja ni fattar. Hahah dammsugare..

HELG!

Ja superskönt säger jag! Det är typ skönare med helg när man jobbar nä går skola juh! =O

Jag och Viktoria tog en lång prommis i torsdags, från 6 till typ halv 11 =O Haha.. mend et var super trevligt, och alldeles lagomt varmt väder med sol var det =) Vi pratade massor, verkligen super massor! Men det var skönt, får inte prata av sig lika ofta då man inte umgås med kompisar på skolan liksom =P Men det var mysigt =) Efter att ha gått runt hågestaön kom vi på att vi faktiskt aldrig varit på "StrandHaket", ett café på risön där de tydligen har jättegoda milkshakes! Så vi gick hem och hämtade pengar och sen ner på risön och köpte varsin milkshake. Jag tog Strawberry/Lime med vit choklad och Viktoria tog SurHallon. Båda var grymt goda =D Men vi kände oss inte riktigt nöjd ändå så då gick vi på Konsum och köpte godis =D Vi gick ner till eonhuset och tittade ut över älven ;) Sen gick vi hem, efter några timmar sådär =P 


Igår vid 10 på kvällen gick jag och mamma till Jessica och Ingbritt. Där spelade vi TP och sjöng singstar. Kom inte därifrån förän halv 4 p morgon. HAHA! Det får vi ta och göra om tycker jag ;) Trevligt trevligt =)