hm spring season 2011

Wiiie! Hm's vår katalog har kommit och kunde inte låta bli att beställa på en gång (a)
Lite struligt nu med bilderna, men de är från hm.se
Jag beställde en klänning, den puderrosa, sen en kavaj i den nedre färgen, och en bikini med mönstrad top och blå trosa och en till bikini underdel i korall som jag tänkte ha till en vanlig svart överdel =)





skoooooor

jisses I love shoes... En dyr hobby.. TYVÄRR!
Dessa vill jag med ha! =D

Trams

Tjohoo! Ligger i sängen och kan inte sova!! Baota irriterande!! Ligger och leker med Jonas iPhone för han sover så jag har tråkigt. Kommer bilder från julafton senare någon dag då jag känner att jag har tid ;) jobbar idag :D och tisdag, onsdag och torsdag :) sen på torsdag åker jag och Jonas till Borga för att fira in det nya året :) det blir att vara med Albin och Evelina och några fler på nyårsafton :) Nu på onsdag ska jag klippa och slinga håret blont, blont, vill vara super blond till studenten !! Ne nu ska jag försöka sussa. God natt kära vännor!!

skor

Åhåååå!
De här skorna vill jag ha!!
Måste..fixa..pengaaaaaaaaaaar

Julbus med Mirre



10 sekunder innan ljusstaken for i golvet.. ;)



julklapp nr 1

Av marre, super mysiga Shepherd tofflor!

Johnny Depp

Gosh! Tjenare snygg.


Kissemisse

Idag efter jobbet så åkte jag och Jonas och hämtade mammas födelsedagspresent, en kissemisse!! =D WIIIE! Hon blev så glad och överraskad då hon såg henne ^^ Mirre ska hon heta =)
Halv bengal tydligen.. Inga fläckar men det är väl kroppsformen då för hon är väldigt ståtlig ;)



julklappar till mig själv

Eftersom jag varit duktigt och varit ute i god tid med julklapparna så tänkte jag unna mig lite nytt till mig själv idag så jag köpte lite mys på Lindex. Den här ursnygga kimonon kunde jag inte låta bli.. Och underkläderna nedan har jag tittat på så länge så jag slog till nu ;) Hade 25% på ett helt köp så det var lika bra att köpa nu.

Har för övrigt inte mått så bra idag så det där gjorde det lite bättre iaf ;)