tiger of sweden

Fick hem en snygg börs(Plånbok? Clutch?) fördan. LOVE IT!
Tok snygg och bra med tanke på att min iPhone får plats i den utan bekymmer!
Ett minus, kattar älskar den lika mycket som jag, de där dinglande grejerna är tydligen VÄLDIGT roande..

ipad 2

har tydligen trampat sönder min dator.. Attans. Inte det smartaste med tanke på att jag ska gå en internetutbildning.. SÅ, jag funderar nu då på att köpa mig en iPad 2(+tangentbord) iställe för en bärbar dator, tror jag kommer ha mer användning av iPaden med tanke på hur mycket jag använder telefonen, blir som smidigare!
MEN, det får nog vänta någon månad, kanske efter jul.. Har ju ändå 5½ år kvar då.. xD Haha..

organisation & ledarskap

Javisst, skolan börjar imorgon och idag fick jag reda på alla uppgifter som ska göras, vilka sidor som ska läsas och när tentamen är. SPÄNNANDE!! Känner mig galet taggad just nu! Men ge det en vecka så tycker jag att det suuuuuuuger. haha.. Men det känns som att jag gör något bra iaf! =)
Första kursen heter Organisation & Ledarskap. Låter intressant, tycker jag. Får se hur det blir att läsa 1000sidor ur böckerna som bara ser SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ tråkiga ut.. Inga söta tecknade figurer här inte.. =P Men det får man väl ta^^ Läser trots allt på universitet, Aaah, låter helt sjukt ju! HOPPAS det ska gå bra iaf..

reese witherspoon in california denim

Jisses vad jag ÄLSKAR att hösten är på intåg, uppriktigt less på värmen nu(haha påminn mig om detta i november igen!) Att allt ska bli så jädrans klibbigt och framförallt att ALLA ser likadana ut.. Jenasshorts och en vit topp, fyå..

Lindex nya kollektion är supermysig tycker jag!


Massa finigheter!

lnu - Linnéuniversitetet

Snart börjar skolan, även för mig. På måndag verkar det som!
Och jag har sån flyt att jag kan låna 6 av 7 böcker på biblioteket, alltså sparar jag typ 2000kr där! VIKTIGT!
Så kan de pengarna gå till läggan ;) Eller körkortet..

onsdag - ledig

Idag var jag ledig, lite skönt faktiskt. Ska jobba nu 7 av 8 dagar innan vi lyfter till London den 2a =D Men ska försöka att inte göra av med allt för mycket pengar eftersom jag vill köpa en massa grejer till läggan! Vi var och kikade på den i söndags och oooo vad jag vill flytta, typ nunuNU! Men de måste därifrån först.. ;)
Fick något infall idag iaf och handlade en hallmöbel som kommer bli superbra där!!

kantarellplockning

Vart en sväng med pappa och Julia och plockade kantareller till min kommande frys ;) Haha..
Fast först hann jag och lillebror med att ta lite fina kort =) <3

Blev iaf en korg för mig =)

sommarvikariefest

Igår (tisdag) hade vi Sommarvikariefest hos Anna. Blev en rätt underhållande kväll kan man ju säga^^ Haha.. Synd bara att alla inte kunde komma.. Men så är det! Vi hade ju himla trevlans ändå =D Inte lika trevligt att gå hem dock eftersom det bara forsade ner från himlen, klass 1 varning tyckte jag de sa.. men hem kom jag iaf! Fixade förresten Facebook åt Johnny, det var kul ;) Sötaste profilbilden fick han med!

på tal om skor..

Har varit ute efter ett par snygga ENKLA stövlar, i skinn, rundad tå, utan krusiduller och gärna lite grövre sådär i ca 2år (känns som en evighet..) och idag då jag gick på stan så hittade jag dom!!!! Testade dom och de var supersköna, dock hade de bara 38.. Vilket var förstort.. Och eftersom skinn blir större så går det inte att köpa dom.. SUCK! MEN, då är det VAGABOND stövlar och de finns lite överallt på internet =) Så jag hamnade på NilsonShoes och det visade sig att jag hade 10% där + fri frakt ;) Haha jag och mina jävla rabatter.. Så nu  är de påväg hem till mig =) WIIIIE!
Ser inte så snygga ut som de faktiskt ÄR på. Sen har jag sett ett par skor i en annons i en tidning, funderar skarpt på att köpa de, så söta! Dock vet jag inte om jag kan ha de eftersom jag aldrig köpt skor från Skopunkten så jag vet inte hur de är i storlek och kvalitet =S Men annars är det väl bara att skicka tillbaka då =) Förresten är det bra att köpa två skor (ett par för halva priset eller 3 skor(ett par på köpet) så om nån sett ett par eller två där så säg till ;)VAGABOND
Skopunkten

scorett - webshop

HJÄLP! Detta kommer bli farligt.. Min favorit sko affär ska nu lansera webshop! Inte bra.. Inte många gånger jag går in i den affären utan att komma ut med ett par skor (minst) i handen.. Tur att jag inte är på Birsta så ofta, men nu har de fixat webshop!! =O  Eller ja, snart iaf. Hahah har suttit på deras hemsida och svurit åt att man inte kan handla där, och nu när man kan det snart, är inte det bra heller.. Haha!

körkortet..

Nej som ni vet har inte Sanne tagit körkortet ännu, hade lovat mig själv att göra det innan 2012 så idag tog jag tjuren vid hornen och BOKADE!! AAAH, nu blev jag sten nervös.. Men det ska nog gå bra, i hope.
Så nu blir det slut på Elle och VeckoRevyn på ett tag och fram med körkortsböckerna!
Haha slutar väl med att jag avbokar..
Ska ner på Borghs och boka två körningar med dom så de får gå igenom allt viktigt känner jag.
Jag SKA klara detta, och det på första försöket annars kommer jag gå in i djup depression..

Programmering och datalogiskt tänkande

ÄNTLIGEN är jag klar med min sommarkurs i Programmering och datalogiskt tänkande. Har haft den nu i 4 veckor och idag blev jag klar med sista provet! =D SKÖÖÖÖÖÖNT!

Varför jag läst det?
- Jo, fick ett mejl där det stod "Denna kurs är avsedd för dig som sökt in till högskola eller universitet på en utbildning som innehåller programmering eller där programmeringskunskaper kan vara nyttiga."

Så visst, varför inte tänkte jag, 3hp kan väl inte skada, dock förstod jag inte till vilken utbildning jag sökt den kan vara bra till =P Men men, nu äre klart, har varit riktigt svårt faktiskt =S

iphone 4

Nytt skal till min iphone, så såhär snygg är den nu! =D

lexington

Lexington, lexington, lexington.. En ny favorit, helt klart!
Kunde inte köpa allt jag ville där på en gång eftersom det är lite halvdyrt, men förhoppningsvis så blir jag kanske ägare till något av detta i framtiden (a)
SängkläderSängkappa, HUR FIN?!
ÖverkastOch handdukar!

stockholm

Igårkväll kom vi hem ifrån vårat intensiva dygn i Stockholm (nästan 2 dygn..).
Har haft super trevligt och haft skoj på Grönan, där vi skulle börja med något lugnt men det blev "INSANE", haha tok.. var det äckligaste jag gjort tro jag, höll på börja grina bara i kön.. HAHA! Men det gick bra, den var rätt kort =P
Synd att kameran var trasigt där för det kortet hade nog blivit rätt skojjit =P
Men vi köpte iaf kortet från "Kvasten".
Men gud vad litet det kändes! =O haha efter man hade åkt typ 7 grejer kändes det som det itne fanns n¨gpt kvar att testa =S Tro Liseberg är större va? Får ta de nästa gång ;) Saknade den där attraktionen där man åker båt!

Efter Grönan gick vi tillbaka till Hotellet (som för övrig var hur bra som helst, och nära till allt =) Scandic Park) och duschade för att göra oss iordning för middag. Vi tog en kvällspromenix vid hamnen för att försöka hitta någon mysig uteservering att äta på men det var så proppat överallt!! Men tillslut fann vi Hotell Diplomat där det fanns ett bord för oss =) i solnedgången vid hamnen, mysiiiiiigt! =)
Jag och Eve testade oss på Frozen Strawberry Margherita, 150kr!! God damn..
maten var iaf smarrig och jag och Jonas delade på en efterätt =)
Efter maten blev pojkarna så trötta(!?) så de ville hem å sova.. Jag och Eve som ville på kändis spaning! Haha..
Såg INGEN kändis!! Eller jo, Martin Stenmark som hade genrep inför Sommarkrysset.. Inte mycket att skriv i CVt det inte =P
Jag och hjärtat vid hamnen innan middag =)Albin å Eve =)
Rostbiff, potatis, rödvinssås och lingonchili kräm, smarrigt!

Dag två åt vi en bamsestor hotellfrukost med allt man kan tänka sig och sedan checkade vi ut.
Denna dag var avsedd för  SHOPPING!
Vi började på MQ, HM, ZARA, TOP SHOP och Björn Borg, och jag hittade, håll i er, ingenting (!?!?!).
Men alla andra hade några påsar minsan^^ Sen gick vi vidare mot NK där jag och Eve hängde på dam avdelningen och killarna på herr avdelningen. Jag hittade inget här heller!! Så vi gick upp på våningen med hem, och jag dog.. FYFASIKEN så massa fina grejer!! hittade ett Vintrinskåp som förföljer mig så fort jag blundar typ.. SÅÅÅÅÅ fint, som inget annat. Kostade dock 28000, och det hade jag inte riktigt med mig, men hade jag det, tro mig, då hade jag köpt det! Hittade även massa grejer på
Lexington, köpte en filt och två kökshanddukar =) haha tror jag är så inne på hem-grejer nu så att jag inte ser kläder längre =P Lite skönt ändå faktiskt^^ Fast hem-grejer är dyrare..
Eve köpte med lite grejer =)
Filten <3
Etfer NK var det dags att dra vidare med bilen mot Barkaby för att kolla läget på outleten som är där, hade aldrig varit där men det ska tydligen vara bra. DOCK så blev jag lite besviken, tyckte inte det fanns så mycket för tjejer =S Och de hade lagt upp grejerna på sånt vis att man knappt orkar kika, hmm det där har blivit jätteviktigt för mig på senare! Typ HM är en mardröm, hittar typ aldrig nått där för allt är bara huller ombuller och då tappar jag lusten att äns leta. Så handlar jag på HM så är det på internet =P
Kl 5 då de stängde så for vi hemåt =)

Tack för en superhelg!!

kicks.se

Beställde lite grejer från kicks igår igen. Så roligt för man får sånna söta små gifts ;) Sist fick jag lösnaglar, balsam och nått annat^^ Beställde lite MUS grejer förra gången. Som concealer och ögonbrynsskugga, samt penslar till båda =) SUPERBRA! Rekomenderar ;)
Igår beställde jag lite Clinique produkter som 3-stegs systemet och en solpuderborste =) Fick med en söt väska med lite andra små produkter från Clinique med^^

Haha, ja börjar tro Jonas om att jag är skadad angående detta, så fort jag ser ett erbjudande så blir jag HELT övertygad om att jag faktiskt tjänar på det.. x)

stockholm

Imornmorsse vid 5-tiden pyser jag, Jonas, Albin och Eve till Stockholm på en snabbvisit, åker nämligen hem på söndagkväll igen^^ Men det ska nog gå bra! Räcker en weekend i London så borde ett dygn i Stockholm räcka ;D Vi tänkte iallafall hinna med Grönan (om det inte regnar..), shopping (dock ytterst lite för min del då jag snart ska till London), god mat och kanske en utgång? Vi får se =D
Ska bo på Scandic Park som ligger mitt i smeten, så det ska bli skoj =) Bara grabbarna hittar dit med bilen.. xD

hejsvejs bästa laura!

Förra onsdagen hade Laura hejdå middag med oss tjejor, eftersom hon på torsdagnatt begav sig till andra sidan Atlanten och Santa Monica, LA. LITE AVIS!! Eller jag är inte avis på det hon ska göra, gå collage i en termin (eftersom jag aldrig skulle klara av det..) utan är så tokavis på att få vara där!!
Vill med, skulle jättegärna vilja åka dit och hälsa på, gissar att det skulle bli hur skoj som helst! Dock kostar biljetten 5000kr och då ska jag leva där med.. + att jag har lite resor på G och att jag kanske ska försöka jobba lite med.. OCH lilla Sanne vill hemskt gärna flytta hemifrån med.
Men ska man inte ta chansen då man har den? Kankse blir försent sen? Attsingen.. Kan inte bestämma vad som är rätt. Fö mycket jag vill för tillfället känner jag.. =P

JAJA, till hejdåmiddagen. Den var jättemysig och Laura bjöd på smörgåstårta och jordgubbar och glass samt rosé =) Myspys.. Sedan var det dags för onsdagsklubben men då vi kom till Appan så var det KÖ!! En onsdag?! Inte nog med att det var kö, det var fullt också.. Stod där i en kvart, sen kramade jag Laura hejdå och gick hem (började 5 morgonen efter..). Kanske lika bra, så man slapp gråtkalas sedan.. 100% säker att det skulle blivit så..
Men hursom så känns det supertråkigt och tomt utan den där toktjejen. Inte för att vi umgicks supermycket på fritiden, eller ja mer nu på senare.. men bara att veta att hon liksom inte är här på ett tag nu.
Så ett besök i Santa Monica hade ju varit toppen ;)

Haha, jaja..

Laura, ha det BÄST därborta nu!! <3
Haha 3-4 år sedan..


torkan i afrika

Ja jag vet, cheesy inlägg kanske. Men jag måste verkligen! Jag tror inte man fattar hur galet allvarligt detta är!
Miljontals barn och vuxna i länderna på Afrikas horn lider allvarlig brist på både mat och vatten då regnet uteblir.

Torkan har lett till allvarlig brist på vatten och mat för barn och deras familjer i Kenya, Somalia och Etiopien. Mer än nio miljoner människor – hälften av dem barn – står inför den värsta livsmedelskrisen någonsin.

Alla djur dör så det finns inget att äta och vatten är svårt att få tag på, det har inte regnat på mer än ett år, ETT ÅR!! Det går inte att föreställa sig..

I vissa områden i norra Kenya är mer än vart fjärde barn undernärt efter att regnet har uteblivit flera regnperioder i rad. Många äter bara en gång per dag.


Vad Rädda Barnen gör

Över hela Kenya, Somalia och Etiopien är miljontals barn hungriga och törstiga. Många är eller håller på att bli undernärda, och vi bedömer att utan hjälp kommer många i de värst drabbade områdena inte att överleva.

Det här gör vi för närvarande på Afrikas horn:

  • Vi distribuerar livsviktigt vatten till områden som drabbats hårt av torkan, och vi förbättrar vattenförsörjningen och saniteten i vårdcentraler och skolor.
  • Vi tillhandahåller dunkar, vattenfilter och vattenreningstabletter för att vattnet ska vara säkert att dricka.
  • Vi behandlar undernärda barn. Den livräddande behandlingen är oftast snabb och enkel - hittills i år har vi behandlat över 8000 undernärda barn på vårt center för matdistribution i Somalia.
  • Vi hjälper familjer att få råd med näringsrik mat genom att dela ut matkuponger som kan användas i lokala mataffärer, och stödjer därmed den lokala marknaden.
  • Genom kontantöverföringar kan vi stödja människor som har förlorat sina inkomster, så att de kan köpa det mest nödvändiga till sina barn.
www.rb.se

Så jag har helt enkelt valt att skänka bort 50kr för att kanske hjälpa lite, för den 50 lappen är garanterat mycket mer värt för dem, än för mig.. Så, gör det ni också!
SMSa HOPP50 (för 50kr) till 72900.