Skor och hockey

Jag, Jonas och Henke åkte till Birsta för att vänta på att se matchen Timrå-Södertälje (Timrå hade en ny spelare vi bara var tvungen att kolla in, wohooow...) men innan matchen åkte vi som sagt till birsta och det var massa fina reor!! Jag handlade ett par ursnygga skor =D Wihoo! Fått lön ;) Har även fixat ett sparkonto som jag nu satt över pengar till, DUKTIG TJEJ! Matchen gick inge vidare dock..

Hittade en bild som jag gjort på skolan inför ett powerpoint arbete om Kurt Cobain


onsdag

Jämarns vad hände?!
Haha Mats ringde och väckte mig och frågade om jag kunde tänka mig att jobba imorse, och givetvis sa jag ja!
En halvtimme senare var jag på Konsum och packade upp varor och hade mig, sedan helt plötsligt vaknade jag i en kunds famn!! =O Jag hade svimmat (!!) för första gången i mitt liv! EVER! Jag lovar! As skumt. MInns dock att jag slog kärringnärven skithårt i vagnen och att jag kände mig iskall och snutrrig, men att svimma för att slå kärirngnärven kändes lite knepigt, iaf för mig som knappast kna ha lätt för att svimma om jag aldrig tidigare gjort det? Och kärringnärven har jag slagit 1000ggr då det har kännts som jag har dött!!
Och jag sov bra och åt frukost som vanligt, fattar nada =S Men nu mår jag bra iaf^^ haha..

Lägger in en bild från London på mig och snyggingen Johnny!

måndag

Idag har jag gjort mycket känns det som, med tanke på att jag steg upp klockan halv 12.
Första veckan på ca en månad jag varken har jobb eller skola att kliva upp till!

Började med brunch på Café Upp & Ner med Marre, och sedan en tur på stan. Hon köpte sig en mobil hon! Skojsigt! Själv köpte jag ett solkort på StudioFresh (färg till balen) och några hängare man hänger på blockljus under advent =) 50% på alla julgrejer och 20 kr för det kändes rätt överkomligt ^^
Efter turen på stan handlade jag och Jonas grejer för Tacos som vi lagade och åt. Efter det hamnade vi i paltkoma och soffan väntade med Sex and the City.

Efter ca någon timme var det dags för gymmet och ett pass spinning (hälsosamma 2011), Jonas kunde dock inte följa för han har fått öroninflamation..
Kan säga att det var et jobbigaste passet någonsin!! Förstår inte varför riktigt, men det är skönt!!

Då jag kom hem åt vi varsin avocado (hälsosamma 2011) och till kvällsfika blev det havregrynsgröt (hälsosamma 2011) HAHAH! ;) Undra hur länge detta håller i sig..

Har iaf bokat BodyCombat och BodyBalance på onsdag! =D

HÖRS!

2011, det hälsosamma året

Det har jag bestämt nu! Haha tror att jag kommer klara det sådär.. ;)
Jag ska inte sluta äta goda sliskiga saker, onej! Jag behöver något mer realistiskt mål, så jag ska äta MINDRE onyttigt, och jag får sätta gränserna hur jag vill för stunden, det är för min skull så vill jag så går det att välja det nyttigare alternativet! ;)
Sedan ska jag gå på gymmet MYCKET mer! Och det ska bli jättekul!! =D Måste bara finna tiden..