Minisemester i Mo

I måndags efter jobbet (18.00) så tog jag med mig Wille (och pappa) och övningskörde till Mo för att vi två sedan skulle övernatta där två nätter med Frida och Charlie =) Idag åkte vi hem igen..

Det blev en massa påhitt såsom skogspromenix, bada, fiska, leka med Bubblan, massa fika och hoppa i gräshögen (efter att jag och Frida salagit med lie i ca 3 timmar (träningsväääääärk!!) på gårn för att återfinna gräsmattan och rullstarta Bubblan (småpojkarna verkade tycka att det var ruskigt skojjit^^) Faster Eva var också där samt att farmor och farfar kom på besök en sväng =)
Började bra på måndagkväll då vi fann våra väskor i hallen, tomma..
och fann innehållet på köksgolvet (och bordet..) Haha..
<3

Min lilla gran som jag och farfar planterade då jag gick i mellanstadiet =D den hade lite problem de första åren då djuren verkade tycka att den smakade alldeles förträffligt, men nu har den återhämta sig minsann^^
Skogspromenix
Snabbvisit i den spännande laggårn
Rödvinbärsbuske
Bästa leksaken

Dags att gå och bada



Jag och Frida slog med lie medan Wille och Charlie kratta, TEAM-WORK!

För att sedan kunna hoppa i den stora gräshögen! =D
Sedan hade vi gjort oss förtjänt av lite grillat, SMARRIGT!

dröm lägenheten

Åhhååå vad jag vill ha den här! Ge mig nu, typ.
Hoppas verkligen! Men vi får se, time will tell.


i made it

Kom in på Ekonomi online i Växjö, WIHOO!
Aldrig hade jag väl trott detta! Var HELT övertygad om att jag inte skulle komma in =O Tänkte knappt kolla efter. Men det var ju roligt, så nu blir det så, deltid och på distans. Så jag kan leva samtidigt och jobba och tjäna ihop lite pengar och undvika lån =) SÅ, ingen frisörskola för mig inte, men Ekonomen Sanne här ;)
Haha neh, får se hur det går om det känns bra =)


Herregud, hur länge har jag suttit här nu?
Bara för eran skull.. ;)
Nej, känns som att dessa viktiga händelser i mitt liv skulle finnas kvar på bloggen helt enkelt =)


guldbröllop

I torsdags hade farmor och farfar guldbröllops middag på Appelbergs =)
Supertrevligt =) Tack för att ni har stått ut med varandra ;)

Älskade Farmor & Farfar <3



Wille och Charlie löser världprobelm^^

KAKFROssa i östergraninge

Har även hunnit med kakfrossa i Östergraninge, och jag kunde väl aldrig tro attdet bodde så många där!! =O Haha..
Fint väder, psalmer och kakor ;D GRYMT!



Avslutade kvällen med att spela kort på gräsmattan =)

frisörskolan och picknickmiddg på båt

Jag fick nått fnatt och fick för mig att jag ville bli frisör!
Spontan som man kan vara ibland så bestämde jag tid med rektorn (och huvudläraren) på Frisörskolan i Övik för att komma och kika på skolan och göra lite tester!
Jag åkte dit själv en dag med bussen och träffade henne, det vara bara vi två där, och hon la fram ett papper där jag skulle kryssa i de ord som stämde in bäst på mig, haha suoersvårt ju!
Men hursomhelst så sa hon att jag var en "typsik frisör", haha ok tänkte jag.
Sen till de praktiska testerna.
Först fick jag göra en fläta och samtidigt dra ut några slingor och ja, det var ju simpelt. CHECK!
Sedan skulle jag göra en permanentrullning (!?!!!) och hon visade hur man gjorde och sedan skulle jag göra precis likdant, hon sa innan "det är många som har problem med detta så ta det bara lugnt" och jag gjorde ja som hon och det gick ju hur bra som helst det =P Inga problem ;) haha gissar at jag hade riktigt tur.. CHECK!
Sedan var det dags för tredje "testet", att klippa!! var faktiskt lite knixigt, men gick bra det med^^ CHECK!
Sen ksulle jag dela upp 7 stycken hårtester i olka färger i "varma" och "kalla" och där hade jag ETT fel. Så fick CHECK! Där med.

Hon tyckte att jag hade klarart allt hur bra som helst och såg framemot att jag skulle börja i januari.
WIIIIE! Vad skoj!! =D Ska bara kraffsa ihop 105.000kr först..

När jag kom hem iigen så var det snabba tag för att inhandla lite grejer inför picknickmiddag med Jonas, Albin och Eve på Eve's båt =) Så vi åkte ut i Älven och åt middag =) SUPERMYSIGT var det,  jävligt bra idé, testa det! ;)


poolbad i helgum

Jag och mamma tog bilen och åkte ner till Helgum en dag, superhärligt!
Frida hade kommit hem med =) Badade i deras pool för första gången sen nånsin tro ja :S Eller? haha jag vet inte riktigt xD
Gó fika =D

daniel adams-ray på kramfors stadsfest

Helgen efter studenten så var det dags för lite vin igen, Kramfors stadsfest och Daniel Adams-Ray stod på schemat!
Jag, Eve och Malin tog bussen till K-fors och till en supersnll tjej som hette Maria som känner vår vän Madde, haha krångligt.. Aja, där var det massa folk och vi hade trevligt! Framåt 11, halv 12 började vi promenera in mot själva stadsfesten eftersom att grymma Daniel Adams-Ray spela där klockan 12. Väl där träffade v även, Vikkan, Lisa, Marléne och Laura! =D Wihoo, jag och Lalla gick in för det så mycket att vi fick för oss att slänga upp bh.arna på scen. haha, så kan det gå. Efteråt gick vi fram till vakterna (typ 60åringar) "ehee, våra bh.ar hamnade av någon mystisk anledning upp på scen, nu skulle inte kunna leta åt dom?" Hahah gosh.. De skrattade åt oss xD De hittade min men inte Lauras, så hon fick åka hem utan!!! Tokigt.. Gillar sms.et jag fick av henne dagen efter "Hahaha alltså Sanne, vad är det för fel på oss? Vi tyckte alltså att det var en bra idé att slänga upp våra bhar på scenen? Haha". Men ja, nu kan vi ju pricka av det på to-do-listan innan man dör ;)
Jag, Emma, Maria och Kattis
Lisa & EveJag, Laura & LisaVikkan, Lisa & Laura
Daniel Adams-Ray

Midsommar

Hahah midsommar var ett jädra ståhej iår vill jag lova!
Jag, jonas, albin och Eve åkte till Norrfällsviken med Jonas och Albins familjer. Trevligt trevligt. Men till det sjuka!

Dag 1, torsdag, gick jag och Eve och la oss innan de andra (som drog på krogen) men aknar senare av ett himla liv utanför huset, det visar sig att det har varit slagsmål. Albin har ett blåöga och enligt den historia vi har fått höra så var det 20 kramforsbor i 20-25års åldern mot 4 av "oss" Albin, Jonas och Lukas (93a) och Gabriel (97a). Alla hoppar på Albin och sparkar och slår honom, Jonas försöker plocka bort en efter en som ligger på Albin. Några springer efter lilla Gabriel som i ren panik tar upp en pinne och börjar slå dom. För lukas eldar dom upp tröjan, asså huliganer!! Jag höll på dö då jag hörde det!! De kommer iaf hem tillslut.

Dag 2, fredag, bestämmer jag och Eve oss för att gå ut på en powerwlak som slutar med världens jävla terräng med mossa, surhål, klapperstenar i miiiiiil, bergsbestigning och blir jagade av tärnor och stackars hunden Rajja följde med, haha.. Vi sprang med pinnar och viftade ovanför våra huvven för att inte de skulle hacka oss i huvvet, gissar att de hade bo i närheten, men inte visste vi vart!! =O men vi kom iaf hem tillslut och hade sån träningsvärk i rumpan dagen efter^^ Sen var det kväll Albin hade utegångsförbud, men då pappa Kent somnar sittandes så smet han iväg ;) jga och Eve drar först till en annan stuga där vi kände några, supertrevligt! =) Sen spatserar vi ner på Fiskarfänget och hör snart ett plurr, då har stackars olycksdrabbade Lukas blivit iputtad i havet!! Och fick såklart med sig hela räcket på uteserveringen.. VILKEN HELG!

Dag 3, lördag, slutar med ett breakup, men verkar vara bra nu^^ Phew..

(Bildtext, Haha, Albin och Jonas fick för sig att åka bob och matta på gräsmattan, så de smörjde in mattan med såpa och slängde ut vatten på gräsmattan, tokas..)




Jag och hjärtat =)

studenten - the time of my life

Sjung om studentens lyckliga daaaaaar...!!
Asså jisses, kan inte fatta hur roligt jag haft det under student veckan och Studenten.
Har verkligen varit den bästa veckan i mitt liv!!
Alla sa att det skulle vara det, men jag trodde inte alls att jag skulle ha äns i närheten av SÅHÄR SKOJ!!!
Vill tillbaka, nu nu NU!
TACK ALLA I SP08 OCH ALLA ER ANDRA RUNTOM SOM GJORDE DENNA VECKA TILL DEN BÄSTA!!! <3
Direkt efter mösspåtagningen (Ellens Linds bild)
Poängjakt, en person i folkdräkt CHECK!
Förberedelser inför Ölbrännboll ;)


Vilken bedrift, HÖGTALARE!! (bateriet dog efter ca 1 låt.. xD)


Förfest i parken inför "Överraskningsfesten" på Appan =D


På överraskningsfesten med Pontus och Mattias =)
Pynta flak
Champagnefrukost med smörgåstååårta!! =D


Vi tog stadsbussen till skolan ;)

SP08 <3
(Moas bild)
(Faster Evas bild)
(Vkkans bild)
Flakåkning!
DJ Emil ;)
På kvällen blev det Party igen! =D


Avslutade veckan me dutgång även lördag med favorittjejerna, dock utan massa studenter..

Nappan med tjejorna!

5 dagar i Ayia Napa, Cypern, en vecka innan studenten satt inte helt fel!
Vi hade strålande sol varenda dag!! Så jädra härligt!!!! Och hotellet var amazing med fetaste frukosten! Maten var, sisådär.. Eller, de två sista dagarna lyckades jag få hur god mat som helst!! Och lunch på Pizza Hut och Donken smakade också bra ;) Partylivet då, jo jag kan säga att det går inte att beskriva hur sjukt mycket det va!! Helt galet, alla slet i en och sa att de hade bättre erbjudanden än den andra, haha.. Vi höll oss till ett ställe där man fick två shots och en drink (eller som Lindis, en flaska Sex on the beach, haha..) tokbilligt, minns inte riktigt men det var billigare allt tillsammans än vad EN 4a i Sverige hade kostat.. Fast så var det iofs överallt^^ Vi besökte även otroligt fina NissiBeach, dit hade jag velat vara fler dagar, tog dock typ 20 minuter att cykla dit..
Hotellet
Poolen (lilla)




JelloShot!! Tokäckligt

NissiBeach

men hallådär!

Det var inte igår! Kankse dags att börja igen? Hmm, får se, är så jobbigt då jag har missat att skriva på så länge och det har hänt så otroligt mycket sedan sist! Och jag vill berätta allt, men det blir så fel då det var så länge sen.. Iaf, så har jag hunnit med Nappisresan, Studenten, två veckors sommarlov, midsommar, kramfors stadsfest, antagen till frisörskolan, picknickmiddag på båt, poolbad i helgum, jobba, kommit in på skolan(ekonomi i Växjö), hittat drömläggan, farmor och farfars guldbröllop, shopping i Sundsvall x2, en bokad liten mini trip med Hjärtat, albin och Eve till Stockholm första helgen i Augusti, en bokad weekend med älsk till London första helgen i September, massa mysiga helger, ja ni fattar. Mycket att ta igen!