Utgång

Jahapp, blivit utgång två helger i rad nu.. Förra lördan fyllde becka och, gick in med inställningen att mysdricka, vakna på söndagmorgon och minns INGET!! Satans sabucca.. Måste helt klart varit den! Aja, kul hade vi säkert :) bortsett från att jag tydligen slagit en kille i 30års åldern, han hade barn och hela skiten (kom in på Konsum och berättade, yey..) haha fyfan vad skämmit jag tror jag dör! hade seriöst aldrig sett honom då han kom in på konsum, sjukt. Jag blir ALDRIG sur då jag är full, bara snäll och lite väl kärleksfull kanske? ;) nemen, aja nu skattar jag åt det, men inte i söndas gjorde jag det.. HAHA! Aja! Aldrig mer sa jag, men så blev det utgång nu i lördags igen^^ trots att jag börja 8 dan efter, men skulle ju hem direkt efter ja hade varit hos becka (Kattis va hemma!!). Haha yeah right, kom hem kart över 2 i vanlig ordning.. Fast var rätt nykter den kvällen :) och skoj att det var många ute! :) dock lite tragedier på vägen med trasiga iphones (inte min) och turer med ambulansen..

Bjuder på en bild från förra lördan..


Nyklippt!

Godmorning sunshines!! Onsdagmorgon, vaknar av Jonas väckare klockan 5 och har inte kunnat sova sedan dess.. Så typiskt! På kvällen kan jag sova hur bra som helst men på morgon om jag vaknar så kan jag typ aldrig somna om längre!! Ligger och filosoferar så mycket.. ;)

Aja, det jag skulle säga är att jag är nyklippt och nyslingad tjej!! SKÖNT! Snacka om att det var på tiden, som vanligt.. Väntar alltid i sista sekund med klippning, ja fattar inte, syns ju rätt väl att det är slitet! SÅ nu har jag infört en regel, ska från och med nu, utan undantag, klippa mig med två månaders mellanrum! Period.
Köpte även med mig värmeskydd i sprayform, har sånna där krämer men tycker dom är så jobbiga att smeta in.. Så detta passar nog mig bättre :)

Aja, nu ska jag jobba, sitter i fikarummet och bloggar ;D


amanda f

Asså jag dör vad snyggt klädd Amanda F var på Idol i fredags!!
Den klänningen vill JAG ha!!!!


Baaakiiis!!

Asså shit. Jag som trott jag varit bakis förut men alltså det här är ju något i hästväg! Nu klockan halv 7 så har det börjat lugna sig men asså GUD! jag dör bara jag tänker på denna horribla dag som tack och lov snart är över.. Jag har haft sån galen huvudvärk att det har kännts som skallbenet är alldeles på tok för litet för min hjärna! och så fort jag vridit mig (stå eller gå har inte varit på tal om ALLS) så har hela världen snurrat och toan nästa? Blä. Aldrig mer eller hur var det? Nu sitter jag iaf och äter kebabtallrik hemma till ensam mamma söker, man får göra det bästa av situationen ;) nu då jag äntligen kan äta igen. Bild på gosmirre :)


bangerhead.com

Gillar den sidan ja! Kundvänlig ;) Viktigt viktigt..
Jaja, mycket inhandlat nu! (kommer ett till inlägg om lite jag handlat på nelly..)
Tänkte att eftersom jag ska slinga mig nu strax innan Mauritius MÅSTE jag köpa solskydd för håret så det inte brinner upp därborta.. Och JA, jag måste slinga nu för känns ovärt att bara gå och klippa sig..
Så det blev dessa produkter, aldrig testat med har lite annat från Kérastase som jag är stennöjd med.
Blev även ett schampo eftersom jag fick det för 299kr istället för 569kr, 500ml ;)
Neh, även för att mitt schampoo är så jädrans stort så det kommer ta upp typ ALL plats i min resväska, då den är på 1500ml =P

Vattenavvisande solskyddscréme för färgat och skadat hår. Skyddar mot solens UV-strålar, havs- och klorvatten, kan med fördel användas både före och efter exponering. Tillför håret glans och gör det följsamt.


Intensivt vårdande inpackning som på djupet reparerar och återuppbygger färgat, mycket försvagat hår som utsatts för sol, havs- och klorvatten. Det färgade hårets glans och lyster bevaras samtidigt som det efterlämnas mjukt och följsamt.


Rikt närande schampo för torrt hår. Gör håret mjukt, smidigt och glansigt.

depend höst 2011

Nagellack är bland det bästa jag vet, kan ha vilken färg som helst på naglarna, bara roligt att testa någon ny färg, och billigt med med tanke på hur stor skillnad de gör!
Depend minilack kostar 25kr och är oftast riktigt bra!
SÅ nu då de fått in höst"kollektionen" på Kicks så beställde jag hem 10st olika, 250kr för 10 lack är väl ändå riktigt billigt, ett från isa dora kosta typ 70? (inget emot isa dora, älskar deras breda pensel!!). Hursom, tänkte att det kunde vara skoj till Mauritius att ha massa olika lack med sig =)
Tar med mig lite färger från sommaren med, men tycker typ alla lack passar året om =P Nog för att vissa lack ser mycket finare ut med bruna händer och vice versa, JAJA! Sluta babbla nu Sanne, det jag ville komma fram till var att dessa så kallade "Höst" färger tycker jag även passar nu då jag ska utomlands =)

(Köpte inte de två mörka i mitten)


Fyfan vad skönt!!!!!

Finns det något mer lättande än att skicka in en skoluppgift? Jisses, helt sagolikt.. En sådan press som släpper från axlarna, och då har jag inte äns fått veta om den är godkänd! Är bara så galet skönt, slut på detta och dags för nästa! Power-Sanne är i farten!


Sony vaio

Köpt en ny dator, eftersom jag trampade sönder min förra.. + att den redan innan lät som en dammsugare och antagligen sjöng på sista versen, om man nu inte ville laga den men gissar att det hade kostat några 1000-lappar så känns lika bra att köpa en ny. Känns bra! Bokat tid för klipp och sling med, billigt! Fyå.. Synd att jag är så feg att jag inte vågar slinga hemma.. Aja, bra att jag åker utomlands snart så jag inte kan göra av med pengar på över 2 veckor, kan bli nyttigt för mig! Kanske kommer hem som en helt ny människa ;) nejdå, klart man kan handla där med, men jag lär typ köpa ett armband eller två för 10kr :P iaf om det blir som i nappan^^ fast då blev det inte äns armband..

Snygg bild från telefon.. Haha