Blogg.se appen har anlänt!!

Wohoooooow! Grattis blogg.se! Nu finns appen, skitbra!! Hoppas det funkar bra nu bara :)


killerbody

Ja här kommer det! Den årliga dags-att-ta-tag-i-träningen inlägget ;)

Nu JÄVLAR är det slut på detta trams, nu ska jag minsan få en killerbody á la Victoria's secret ;) haha aa man kan ju alltid försöka.. GISSAR att det kan bli tungt, måste ha en träningskompis!! Fast kanske tränar bäst med musik i öronen? Har aldrig testat faktiskt, men det verkar funka för de andra på gymmet? Aa, vi får se!
Fokus ska ligga på armar och mage! Men ska såklart fixa röv och rygg också ;D

WAHAH! Ni får sparka mig i rumpan för det här låter minsan lite för bra för att vara sant! Och känner jag mig själv rätt så kommer jag träna stenhårt 2 månader (högst) och sedan kommer det dala, bli tråkigt ni vet!

Fick hem SOLO idag och blev så himla inspired, dags att ta tag i detta, sist jag var på gymmet var.. 3 dagar innan Nappan resan? ja ni fattar, aldeles för länge sedan!

Men först ska jag stöka undan körkortet och organisationskursen, känns som jag kommer ha mer tid efter det? Nu har jag verkligen inte tid, är så stressad med plugg, körkort, jobb och ANDAS just nu. Blir alltså först EFTER Mauritius(mitten av november)! Men jag ska fokusera på kosten nu innan så det är ju alltid en start ;) Fast ska inte sluta äta gottit, jag om någon FÖRESPRÅKAR väl ändå att unna sig? Dock kan det väl vara i måttliga mängder!
Jag nästa sommar ;) haha..

tisdag

Jisses vad skön tisdag!

Vaknade klockan 8 då hjärtat åkte på jobbet, la mig och såg gårdagens avsnitt at idol som jag missade eftersom jag jobba, tack o lov att TV4 play finns =P
Efter det la jag mig och läste massa bilteori, duktig tjej!
Höll på med detta till kring 1-tiden då Marre ringde och det va dags för lite fika på stan, blev lunch tillomed! Gottit och välbehövt! Efter att ha strosat runt i Big City of Sollefteå så kom hon på den geniala idén att åka till MIO, SMART!
Var 1000 år sen jag var där senast, typ! Lova, säkert då jag bodde i Helgum! =O
Dock hittade jag inget? Eller det kanske är bra.. Haha! har som en dröm vinterjacka att spara pengarna till! Får se hur det blir med den saken.
När jag kom hem igen vid 4 la jag mig med bilteorin ett tag och gjorde sedan ett prov, OCH FICK GODKÄNT!!!! Wihoo, lite glad jag blev, trodde det inte fanns nått hopp alls, också på första försöket fixar jag det ;) Hoppas det går lika bra på det riktiga provet bara..

Imorgon skulle jag vara ledig för att plugga igen, fast då på organisation och ledarskapsplugg eftersom det fick hamna åt sidan idag för bilteori, men då ska jag visst hoppa in och jobba imorgon, 7.30-16.30 + att jag på lunchen ska ha körlektion.. = Trött tjej då jag kommer hem = knappast nå seriöst plugg då jag kommer hem.. Ska försöka lite iaf..
Har den där skojiga uppgiften med intervjun av valfritt företag, skriver ner lite frågor så ska jag nog ringa nästa vecka!

AJA, slutbabblat, nu ska jag mysa ner mig med en tidning (för omväxlings skull), fast först se färdigt idol ;)

inhandlat

Ojoj, handlar lite smågrejer till kommande läggan HELA TIDEN!! Är allt jag ser känns det som.. Haha.. Och inte vet jag när vi flyttar in heller.. =P
Här är iaf lite inhandlat att visa, både till mig och läggan ;)
Cervera
HMHMLindex
Bikini till mauritius resan ;) Inte SÅ länge kvar nu!! =O =D


Har SÅ mycket mer jag har köpt, allt från strykjärn till löpare, haha..

tisdag

Ledig dag idag. SKÖNT. Hade min första "riktiga" dag i Charken igår, toknöjd! Gudars så glad jag är att jag sökte det! Skönt att vara ensam på hela den avdelningen och plocka på med det man ska, grilla, packa, salladsbar, göra ren grill, diska, salladsbar, aktivitetsdisken, bananer, mjölk, ta undan salladsbar, ta undan grill och ha kassajour under tiden. Skojit. Juste! Har inte sagt det, fick en tjäst på konsum med ca 20 timmar i veckan, apglad tjej! Charken som ni kanske fattat^^

Hade första körlektionen idag sedan juni 2010! Haha.. Det gick skitbra, tyckte ja^^ Har bokat en dubbellektion nästa onsdag så får vi se hur jag känner efter det =)
1500kr fattigare (y)... Och så tänkte jag betala uppkörning och skrivning nu, ytterligare 1500kr fattigare.. AJA, tur att man jobbar kan man ju lugnt säga..

Läggan får vi flytta in i när vi vill, så skulle de fixa en lägenhet tills de hittat ett hus, men sån brådis är det inte tyckte jag, så det får vara tills de har hittat =) Men skönt ändå att veta att det blir den! (om vi fortfarande vill ha den då..).
Skulle vilja dit å kika igen, mäta lite och så =)

Ska snart skriva det sista på min organisationsteoriuppgift, är lite småklurigt, men det här med analyser har som aldrig riktigt varit min grej.. LÄngtar till nästa uppgift då vi ska ut på valfritt föetag och intervjua lite om företaget, hur det är uppbygd och allt, SKOJ! Men som vanligt lär jag väl vänta i sista sekund så det inte blir så kul.. Nej Sanne, NEJ!! Inte så, fast har inte varit så med denna uppgift iaf =) Läst typ hela tiden, dutti chey!

Efter analysen är klar tänker jag lägga mig i soffan för att pussa på min pojkvän och titta på idol, MYS!
Livet är underbart ibland minsan!

<3

london (bildbombsvarning!!)

Frukost på Donken, ArlandaNYTTIGT! Haha..
I London började vi på Oxfordstreet för shopping, fast först lunch ;)



Picadilly CircusTRÖTTA!! Vakna i 20 timmar efter 3 timmar sömn natten innan.. (Y)

Starbucks Frappe, YUMMIE!!
Duktiga och tog Tuben, var inte så svårt som väntat^^


Hopplöst med solen i ögonen..Haha hjärtat ser så glad ut! (Y) Det där är fokuserade Jonas^^ han försäkrar att han hade det superduperdunderbra!

<3Tjenare bussar!
Wonder waffle

Delade på en nutella/banan creps, mums!
Ferrari butiken på Regent Street (min nya favvisgata i London före Oxford street) och Jonas var helt salig^^


Idiot turist som erbjöd sig att knäppa kort på oss, väntade till bästa tillfälle och så knäpper han 3 kort, varav det FÖRSTA är detta, asså vi har typ 1 meter kvar av övergångsstället?! Han skulle knäppt då vi började juh.. Han fattade ju ingenting han, trodde vi skulle stå still mitt där och posa, HALLÅ!? Har du sett deras album eller?
Gosh så sur jag blev, jävla turist.. Aja. Frida, du och jag hade jädrans flyt då vi hade en fotograf där!^^
Tog bussen till World's end ;)
Började må illa så ville inte ut och äta, så vi beställde Chinese take-away, MUMSIT och supermys med en kväll i sängen med mat, godis och brittiska BigBrother och X-factor!

Harrods hade börjat med julen redan^^ REJÄLT!

Fika innan flyget hem igen..
Blev inte lika mycket som sist ;) men lite dyrare grejer denna gång.
Klassiska 501:or!Champagne ;) 18 i det landet, grymt!

birsta city

Jag for en sväng med Marre på Birsta i tisdags, hade lagt gränsen vid 1000kr, eller egentligen 800..
MEN quess what?! Jag spräckte gränsen, och tredubblade den. Gosh..
Men vem gör av med endast 800kr på Birsta? Ja det ska vara om jag blivit instängd på Biltema hela dan ungefär..
MEN, jag fick ju en massa fina bra grejer! =D Och det bästa av allt, jag köpte mig en handväska, jag som leta SÅÅÅÅÅÅÅÅ länge. och nu har jag köpr THE handväska, lovar, toksnygg och tokbra! Med axelrem ;)
En annan galen grej, köpte inte ETT enda klädesplagg ! =O haha har blivit nått allvarligt fel på mig för jag köper bara grejer till min blivande lägga..

Neh nu ska jag pysa på jobbet, då jag slutar (8) ska jag hem, duscha, packa det sista sen åker vi till graninge för att sova innan vi åker vid 4 på morgon till sundsvall, LONDON HERE WE COME!!

Aaaaw, vi ska ha SÅ mysigt =D <3