Torsdag

Ställde klockan på 9 för att ta en löptur ut i skogen, jobbigt men skönt!! =D
Har fått nå fnatt, längtar bara till näsan gång jag får springa! =D SOM sagt, påminn mig om nån vecka ;)
Har faktiskt hållit att springa varannan dag nu i ett par veckor !
 
Är nu ledig fredag - söndag, hur skönt?!
Fredag ska jag bara ta det lugnt, inte städa, inte springa (tro ja..ehe.) bara läsa en bra tidning och se på bra TV med en godispåse! =D
Ska faktiskt försöka mig på att ta mig ner till älskade farmor och farfar, förstår inte vars tiden tar vägen?! Är typ aldrig där längre.. Uscha, måste ändra på det!
 
Lördag blir det tacos och utgång med några snygga tjejor =)
 
New in,  tights och linne, blev även två sport bhar, så sköna!! Vill typ gå i dessa kläder jämt.. =P

springa

Har börjat gå ut och springa om kvällarna! Hörde ni? MIG!? Jag som HATADE att springa, och alla som gjorde det för var helt övertygade om att de gjorde det för att vara "duktiga" och inte för att de egentligen gillade det. Men nu känner jag verkligen sug efter att gå ut och springa en sväng och känslan då man kommer hem!! LÖÖÖÖÖV IT!

Jag och Laura ska ju fixa gymkort om 2-3 veckor med, ååååh så jag längtar till att komma igång! =D

Skolan börjar om två veckor med, spnnande och se om jag hinner med allt plugg, jobb, hemmasysslor, umgås, andas OCH gym, men det ska nog gå, bara jag vill!! =)
Efter löpningen igår

Vinterjacka, check!

Javisst, kände att det var dags för en ny jacka då jag haft mina några år nu och ville ha en tidlös, SVART (har inte en enda svart jacka förutom skinnjackan..) fin jacka som man kan ha då man vare sig vill ha strumpbyxor, jeans eller mjukisar! Vill dock aldrig mer öppna börsen. Men om jag inte råkar rispa upp den på nått så kommer jag nog kunna ha den väldigt länge =) Lite som med mobilen tror jag, känner inte att jag vill byta den till något annat alls i världen efter 1 och ½ år och tror och hoppas att det kommer vara så med denna jacka med =)

Stockholm igen

Älskade Stockholm, bokade in en till trip men denna gång med bästa tjejerna!
ÅÅÅÅÅÅH VAD KUL VI HADE!!!
Åkte fkatiskt Insane igen på Grönan som jag sa att jag ALDRIG mer skulle göra, blev iofs övertalad då jag var full och glad, annars hade jag nig knappast gjort det! Men denna gång var det inte alls lika läskigt!! =O Finns nog flera faktorer på det, men jag tror att det mest var för att det var mörkt ute och man såg inte havet som man annars är livrädd att ramla ner i och DÖ!
Vann även en stor Kexchoklad, alla satsade varsin 100-lapp och så vann vi! =D
På pendeln in till stan träffade vi två tjejer som tog med oss på en nattklubb där vi drack drinkar och dansade som tusan!!!! =D


Andra kvällen irrade jag ich Laura bort oss 2 MIL utanflr Stockholm.. HAHA! Höll på i 4 timmar att hitta hem..
Tog först tunnelbanan och hoppade av, sedan skulle nästa gå om 40 minuter så väntade där, fast gick på egna äventyr under staket och grejer (se bild, haha), så kom tåget och vi hoppade på, men helt plötsligt var vi på endstation! haha jisses, vi hade INGEN aning om var vi var. Gick och åt en kebab. Såg att massa folk gick till en buss, KLART VI SKA MED DEN BUSSEN! Somna på bussen.. haha! Vakna och trycker i panik på stop, klockan är kvart i 6 och vi sitter i en busskur mitt i ingenstans. Försöker ringa taxi, taxi kommer och berättar att det är 2 mil till Kungsholmen, YEY! Men så roligt vi hade det ;) Och så korkade vi verkligen är.. Haha!
Kom hem lagom till halv 7 och steg sedan upp vid 9. Inte många timmars sömn denna helg inte!



Marléne var mycket bättre på att ta en massa gruppblder, får se om man kan flörta lite med henn så man får dom ;)

HURSOM, TACK FÖR EN GRYMT BRA HELG, HAFT SÅ SJUKLIGT JÄVLA ROLIGT OCH KOMMER ALLTID MINNAS DEN (dock inte allt, hehe..)!!!!!

Mustasch kalas

Ja, vad har hänt sedan senast då?

Jo tokiga Laura har fyllt 20 och hade SÅKLART tema mustasch.. Haha!
Snygga var vi minsan, och roligt som tusan hade vi! Så roligt att min musche ramlade av faktiskt.

Badabadabadabadabada

Badat, inte bara doppat mig alltså, i både sjö och hav i år, så härligt!! =D
Hatar mig själv för att jag inte knäppte nå kort då vi åkte ut med båten i Norrfällis i helgen, ut i havet och hoppade från båten, mysit!! Bilden är från Selsjön för nån vecka sen då jag och hjärtat åkte och badade en kväll =)


Party

Har blivit en hel del party i vanlig ordning.. Lyckades även få agera DJ en kväll med Laura och Frida, sjukt kul!! =D


Lillprinsen

Jonas har gått och blivit farbror å världens sötaste bebis!!


stockholm

Första helgen i juli så tog jag, jonas, evelina, albin, elin och fredrik tåget till Stockholm!! =D
Åh herregud.. blir typ tårögd då jag tänker tillbaka.. SÅÅSÅSÅSÅÅÅ mysigt!! Ni kan inte förstå.. Grönan, shopping, mysiga middagar, fiesta och så var ju även bror och Jennie där, superskoj! =D

På gayklubben "Star", sjukt kul!En godis Rosa Panter

hej igen

Aa, nu kör jag en Anna och tänkte skriva av mig lite v vad som skett i itt liv sedan vi hördes senast! ^^
Jag har loggats ut från blogg.se appen där jag uppdaterade hela tiden tidigare, och nu kan jag inte logga in igen.. Vet inte om det är fel lösenord eller vad tusan men finns inget man kan trycka på för att få nytt eller nån att kontakta.. Har även testat att ta bort appen och laddat ner den igen, men icke!

Så nu när jag ändå sitter vid datorn och söker litteratur till höstens kurser så kan jag ta igen lite =)