Onsdag

Jisses vilken dag!
så nu tänker jag lägga mig i sängen med "den nya ekonomistyrningen" i handen. Klev upp vid 8 och började med att baka två sorters bullar, det blev så mjöligt så jag fick dammsuga igen, sedan skurade jag läggis och städade toan + damtorkade allt. Har förberett middag (korvstroganoff) och gjort mig iordning. Till fyra ska maten vara klar sedan har jag hela kvällen till att plugga :) utom klockan 8 då det är "Sveriges Mästerkock" !!

Fick sms av Laura igår, hon lämnar Sollefteå idag och kommer hem först i slutet av juni!! Gonna miss you girl! Vill så gärna åka till henne i LA! Men varken tid eller pengar finns.. Får se vad våren har att erbjuda!


Tisdag

Nu har vi äntligen flyttat in på riktigt i lägenheten för sängen har anlänt :) mysit!!

Hjärtat hade köpt superfina tulpanisar igår (äääääölskar tulpaner!!).

Idag klev jag upp 7 för att tvätta, typiskt att man ska ta en sån tid trots att man är ledig ?! Aja har fått mycket gjort på tvättat, dammsugit, duschat, pluggat och snart ska jag börja med middagen :) blir carbonara idag vilket jag aldrig gjort, så får se hur det går med parmesanosten och äggen ^^

Nu ska jag fortsätta dona, bye bye!

Förresten, det ska såklart till en golvlist med ;)


paris

PARISRESA ÄR BOKAD 18 MAJ!!!!!!! Gosh, är pirrig i hela kroppen, en weekend där har jag velat sååå länge! Jag, hjärtat och familjen Bergvall åker =) Myspys! Vi ska vara riktigt turistiga (älskar det!) och bor mitt i smeten så det kommer vara nära till allt =D Utom slottet då.. =P Men en kvällspromenix vid Eiffeltornet kommer inte vara något problem. Så vi SKA se..

Eiffeltornet såklart!
Triumfbågen
Notre Dame, Disneys top 5?
Slottet i Versailles (Nu blir Gunnel glad ;)
Gå längs lyxgatan Avenue Montaigne. Fönstershoppa utanför LV och Dior ;)

Panel

Var upp i läggis och nu har vi en vit panel där den dumma skogen en gång var.JAG DÖR VAD FINT DET BLEV!!!! Har förövrigt hittat mitt drömkök, alltså det jag ska ha i mitt hus i framtiden ;) kommer nog visa bilder på läggis i helgen då vi har fixat Sängstomme :)


.

Haha okej det här var rätt skoj: "I am not an alcoholic. Alcoholics go to meetings. I am drunk, we go to partys."


lördag

Morgonen började med tenta av Marknadsföringen klockan 9-12. Kändes riktigt bra faktiskt, men man vet ju aldrig. Kändes iaf bättre än Organisation och ledarskap tentan, och det gick ju vägen.
Efter tenta blev det lunch på stan med Marre och sedan pyste vi upp på kläddax där jag äntligen köpte gardiner till köket (VIKTIGT!!), en löpare och en liten burk/vas som jag ska ha en liten blomma i =)

Sov förresten i lägenheten inatt! Och NEJ vi har ingen säng där, sov på soffan ;) Men det var för att jag skulle skriva tenta och då ville jag vara själv och mamma var ledig såatt.. Och förresten är Jonas i Borga med kompisar så inget sällskap av honom heller.. ^^ Men nu saknar jag han baota! Imorgon kommer han hem!! =D

Förresten, tänkte berätta om mitt nyårslöfte. Inget äta träna löfte iår, men ska ändå ha det i åtanke såklart! MEN jag ska faktiskt bli mer ekonomisk, helt klart!

Bra tisdag

Oj vilken bra dag! Klev upp med hjärtat vid 7 för att åka upp till läggan för plugg, nästan gjort klart en inlämningsuppgift! :) har också registrerat mig på nästa kurs, redovisning samt reserverat redovisningsbok på bibblan och beställt en på adlibris. Har även dammsugit och strukit gardiner, handlat och gjort (vad jag tror) väääärldens godaste pastasallad, får se då Jonas och Erik komma :) ikväll blir myyyyys i soffan framför TV !


Helgen

Jobb helg igen, ganska jobbigt då jag vill ägna all tid åt plugg nu innan tentan (på lördag). Men är i alla fall ledig två i rad nu :)

Fredagen åt jag, Anna, Marre och Linda på Toledos, Tapas, och fytusan så smarrigt det var!! Åt Pilgrimsmusslor, gröna musslor, bläckfiskringar och det godaste - räkorna. Fast allt var gott! Utom baconlindad getost, getost är uppenbarligen INTE min grej. Men nu vet jag ju det ;)

Lördagen skulle vara lugn hemma kväll, vilket det såg ut att bli MEN i vanlig ordning så blev det utgång ändå.. Jag som skulle börja ett nytt liv efter nyår.. Aja, det var ju "bara" för att Marlene flyttar nästa måndag och Laura pyser snart tillbaka till LA så kändes som sista utgången med dessa sköna tjejer på ett tag.. Och jag hade en grym kväll trots att jag komm till Marlene och drack första glaset med vin klockan 10 i 11. Och inga problem att kliva upp imorse för jobb heller :) fast riktig seg dag har det allt varit idag..
Nu på kvällen gjorde jag cupcakes (älskade KitchenAid <3) och sedan blev det fruktsallad till filmen RealSteel, riktigt bra film faktiskt! Äntligen en film vi båda tyckte va bra^^ dock blev det ett lite missöde då jag skulle poppa micropopcorn.. La in påsen i micron och krämade på med tid för jag tänkte att man hör ju ändå då det slutar poppa. Haha dum idé Sanne. Började såklart med nått annat så jag totalt glömde micron. Det luktade så kopiöst mycket att man knappt kunde andas inne i köket, allvarligt. Stod och hostade som tusan. Ett under att inte brandlarmet gick. Iofs vet vi inte om den funkar, så ska jag ta det som att den inte gör det? ;)

 

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


julklafton

Julafton var också helt perfekt! Supermysigt med familjen samlad, god mat och ingen stress =) Puss på min familj som är så underbar!!!
FANTASTISKA klappar (får fortfarande andningssvårigheter då jag tänker på vår KitchenAid).

+ massa smågrejer som presentkort och så

Nyår 11/12

Nyår var faktiskt helt fantastiskt! Var bara med massa härliga personer som jag klickar med. Middagen var supersmarrig och kvällen var bara så härlig stämning men dans, allsång, likörnubbar i champagneglas, förrätter på golvet, raketer, cigarrer, skratt och en nyårspuss med älskade Jonas <3 en supernyår med insidenter, men det hör till!!