Stockholm

Bokat tåg till Stockholm precis. Ska bli så mysigt!!! Nästa helg åker vi, fredag till söndag :) Boende har vi på Östermalm så vi behövde inte betala för hotell, SKÖNT!
Det blir jag, Jonas, Evelina, Albin, Elin och Fredrik :) Skoj!
Ska njuta av god mat och trevligt sällskap hela helgen, och försöka att inte shoppa nått.. ;)


Shopping

Åkte lite spontant till Birsta igår med mamma, bror och Jenny. Jag behövde inget men gjorde av med mest ändå.. AJA, fina grejer fick jag med hem som jag är stennöjd med!! :D

Köpte t.ex klockan och tröjan på bilden :)


Hemma igen

Usch så tråkigt och vemodigt det kändes att lämna Norrfällan!! Måste dit snart igen.. Lördagkväll blev lugnt för mig och Eve men våra pojkar ramlade in vid 6 tiden dom, tokas!

Jag och Eve tog en skön promenad längs havet för att hon skulle plocka flytved, mysit!

OCH DET SJUKASTE!
Vi satt nere vid Fiskarfänget och då hör jag en söt pipig röst och tittat dit och det är en jättesöt tjej, sedan ropar en annan lite tjej "ALICE!!" och DÅ kopplar det. Jag blir typ stum och bara gapar, värsta chockad. Då är det alltså Clara och Alice, mitt framför ögonen på mig, dessa två tjejer är alltså de Frida var AuPair till då jag hälsade på i USA för några år sedan. VAD ÄR ODDSEN?! När jag lämnade USA var jag helt övertygad om att jag aldrig mer skulle se dessa söta tjejer, och så står dom bara där :P Deras mamma är från Kramfors (eller nånstans där) så det är ju inte HELT stört egentligen, men trodde absolut aldrig jag skulle se dom igen !! Och nej, jag sa inget. Satt i chock, men mun öppen, och bara blev så överväldigad av detta! Sötnosar.. Ångrar dock skarpt nu att jag inte gick fram..

Nu ska jag slänga i tvättkorgen, duscha och sedan laga mat.

Kanske blir en fisketur ikväll, är dock inte då sugen på att bli myggbiten så får se om jag följer med.. :)


Midsommar

Midsommar här i Norrfällis var helt otroligt mysig! Bästa vädret man kan tänka sig och avslutades med ett glas champagne nere vid hamnen, mysit!

Snart ska vi ut med båten, har det rätt bra med andra ord!

Jonas och Albin hälsar Glad Midsommar inatt !


Torsdag

Idag har jag packat klart inför midsommar, och jag vet inte hur allt ska få plats! Det är täcken, handdukar, jackor, skor och så all vanlig packning med 100 shorts och undisar. Sen var det allt alkoholhaltigt med! Aja det ska nog gå bra, glömmer säkert nått viktigt som laddaren eller nått^^

Hoppas hoppas på finväder nu då! känner att det kommer bli en skitbra helg!! :D

Tog en lunchis med Marre, tacobuffe, supersmarrigt ! Och supermätt blev jag :O

Nu, off to work!


Nya skor

Fick hem ett par skor idag, så så fina! Ikväll blir det Onsdagsklubben med tjejorna, ska bli mys :) blir dock inte klackarna för de fick inte plats i väskan, och klackar till jobbet kändes lite väl overkill.. :P


Utkast: Juni 20, 2012

Igår for jag och hjärtat till Sundvall för att skjutsa Erik som skulle på bussen till Stockholm och såsmåningom Oslo. 00.25 gick bussen men vi kom fram tidigare så vi svägde in på Max och åt lite, mysis :)

Idag har jag börjat packa inför helgen med midsommar i Norrfällsviken :) åker imorgon efter jag slutat vid 9!


Jag orkar inte !!

Jisses. Jag orkar inte. På riktigt.

Nästan så man önskar man var 13 igen asså.

Over & out!



Ja, då var det dags igen!

I'm back! ;) får se hur länge.

Idag åt jag, Anniz och Marre på Lime, Sushi för mig, IGEN! Åt det i fredags först och igår och så nu idag igen, så OTROLIGT smarrigt! Haha och jag som inte äns gillade det innan i fredags? Knas..