lördag

I lördags blev det utgång för att fira fina Alex, var supertrevligt hos Becka och då vi gick ner på Gyllene Parken och FICK två stora fruktfat att sitta och mumsa på till ett glas vin, cred till dom!
Krogen var inte vad jag hade hoppats, i vanlig ordning. Inte så skoj, bara massa folk. Tänk om jag hade gått hem direkt? Då hade det varit en grym kväll! =)
Saknade min älskling <3

hm spring/summer season 2012

Fick hem Hm katalogen igår och i vanlig ordning är det rent ut sagt livsfarligt att titta i den.. Hittade galet mycket jag ville ha! Kunde inte låta bli så beställde lite av allt jag egentligen ville ha idag OBS! Inga bikinisar eller undisar!! Tog lite som jag vanligtvis knappt klär mig i som kjol, linnebyxor och ring! haha..
Bara att hoppas att jag kan ha då, men annars är det ju bara att skicka tillbaka och beställa lite nya grejer som jag inte fick med i denna order ;)

Dessa byxor, ett wild card ;) Linne aktiga byxor, känns super skönt till sommaren med ett vitt slappt brottarlinne =) Hoppas jag kan ha dom!
Vita shorts med ej follad kant, hur snyggt?!
Hoppas hoppas hoppas jag kan ha, ser superfin ut tycker jag =)

Tänk denna med ett par svarta höga shorts på k-rogen i sommar, bara inte fläsket väller över för mycket ;) Tight+Sanne = </3
Men vi får se ;)
Även en vit för att matchas med midjekjolen nedan =)




Söndag

Jobbat sista helgen på länge nu, är ledig tre i rad eftersom jag har bytt lite och så på grund av tenta.. Men det ska bli skönt med helt lediga helger, helt galet!!

Annars då? Orkar faktiskt inte skriva egentligen så fattar inte varför jag äns gör det? :P

Idag kommer älsklings Jonas hem efter att ha varit i Borga sedan onsdag kväll, som jag längtar efter en puss! :D