Dear Karma, I have a list of people you missed.


 

RIHANNA i Globen 22/7

Har även bokat biljetter med Laura till att se RIHANNA i Globen i juni!!!! Kommer bli så stört kul!! Sjunga med i ALLA låtar och ja.. Bara se henne liksom! Och känner jag mig och Laura rätt så kommer det bli sjuuuuukt kul bara att vara vi ändå! Haha.. Att jag ska få sjunga med Rihanna till "We found love" känns HELT overkligt, min absoluta favoritlåt!! Och alla andra miljoner sjukt bra låtar .. Hon är otrolig och detta kommer bli GRYMT!


GLOSSYBOX

Ja ÄNTLIGEN har jag fått tummen ur och fixat mig en GLOSSYBOX-prenumeration. Jag om någon borde väl ha en sådan, som ÄLSKAR sånt! Vill inte veta hur mycket jag lägger ut på hår/make/parfym i månaden.. Nu får jag förhoppningsvis testa på massa roliga saker som jag velat testa som jag nu kan avgöra om det är värt att lägga pengar på för en full size produkt eller inte. Jag kommer nog stormtrivas med detta iallafall! SKOJ!!!!

Lussekatter!

Sjukt produktiv dag idag alltså!
Klev upp 11 (borde alltså ha missat massa tid att göra saker på) och åt frukost i lugn och ro med Jonke. Då han började jobba klockan 12 åkte jag och handlade till lussekatter och ställde mig och bakade hemma. Duschade och städade badrummet under jäsningstider, vattnade blommor, städade bort min fina klädhög vid sängen (de som känner mig vet vad jag menar..) och rensade bort massa och gjorde ordning i underklädeslådan, betalat räkningar, långprommis i regnet och har nu börjat prenumerera på glossybox :) nu tänkte jag alltså lägga mig med gott samvete! Imorgon är det jobb, men först plugga.


Leo - Dop

Var på dop igår för underart söta och duktiga Leo.


SWEDISH HOUSE MAFIA i mitt FUCKING HJÄRTA!

Har gruvat mig för detta inlägg. Ingenting jag skriver kommer kunna förmedla den sjuka känslan när man var på plats. Lyckoruset. 35000 människor där av samma anledning. Jag älskade det och önskar sååå att jag kunde vara där igen, NU! DET VAR SÅ SJUKT BRA!!!!!!!!!!!!!! Började lipa så fort de började spela. Pulsen där inne. När de pratade med oss från scen. Då de fick alla 35000 att sätta sig ner för att sedan hoppa upp i klimax av "Dont you worry child". Då ALLA sjunger med i "Save the world".. Och vilka arena-låtar "Greyhound" och "Every teardrop is a waterfall" (som förövrigt är en ny favorit hos mig nu) är!! Allt var sjukt. Allt var sjukt jävla bra.
Och hur snygg är Axwell EGENTLIGEN!? Yum.. Okej, avrundar. JAG ÄLSKAR ER! 
 
 

Enjoy yourself. These are the good old days you're going to miss in the years ahead.

 

Brunett

Hejsan vänner!
Idag gjorde jag något jag aldrig trodde jag skulle tordas göra. Färgade nämligen från mitt kära blonda till ett brunt svall ;) kunde inte vara mer nöjd!! Elisabeth på StyleIt, all cred till dig!
Jag var helt övertygad om att jag skulle ångra detta så sjukt mycket men icke! Är så glad bara att jag gjorde det. Är het övertygad om att jag kommer fixa tillbaka blont till våren igen men det pr inga problem då det är så pass ljust brunt att det är lätt gjort :) och nu vet jag att då jag ledsnar på brunt så kör jag blont och vice verca :)
Köpte även lite nya produkter ;)
Köpte min älskade Argan 10 secret tjossan som jag fullkomligt älskar!! Tar slut lite väl fort dock :(
Köpte även nytt färgbevarande schampo och balsam från Kevin Murphy, och då fick man med ett peling schampo och en inpackning :)


Wanting to be someone else is a waste of the person you are


 

Fredag den 9e November

Fick fnatt och bestämde mig för att beställa lite grejer igen. Känns som superlänge sedan!! Visade sig inte vara fallet egentligen men.. Strunt i det!
Köpte Mini nagellack från OPI så jag får se om det är några jag vill ha i fullstorlek så småningom! =D
Köpte även ett ljust solpuder, nu till vintern ;)
Parfymen Dot som har sååå söt flaska och luktar supersmarrigt! =D
Sedan hr jag snart lut på favvo maskaran och favvo brynskuggan =)
Och så är roughet snart slut så köpte en ny färg, lite mörkare än min "Pinch o Peach" =)
 

Torsdag den 8e november

Igårkväll kom Marre och då gjorde vi kladdis minsan! Kladdkakans dag tydligen så varför inte ;)
Hade så mysigt med tänds ljus och Chicago spelande! :D


You can't just come back into my life and fuck it all up!


 

Tisdag den 6e november

Nyss hemkommen från gymmet. Bicep axlar idag. Och mage som alltid. Det jag BORDE göra är egentligen att stå på den där förbannade crosstrainern men det är ju så förbannat tråkigt!! Och springa ute börjar bli lite farligt nu, klarade knappt av prommisen sist utan att ramla..

Jobbar måndag-fredag denna vecka och sedan har jag tenta på lördag. YEEEEY! Hade gärna varit ledig så all fokus kan vara på plugget. Men är ju så mycket annat. Jobb och gym kan jag inte direkt prioritera bort. Men alla uppgifter är inlämnade och klarade så tentan hoppas jag går bra iaf..