And *bang* youre in love




Dior Vernis 155 TUTU

Lack nummer två av de jag köpte i London.

Även detta lack, Tutu, kommer från Diors vårkollektion 2013 "Cherie Bow".
Det är en ursöt ljus ballerinarosa färg. Jag fullkomligt ÄLSKAR denna färg på mina naglar DOCK var den rätt svårlackad.. På bilden har jag 4 lager, vanligtvis målar jag 2! Men man vet ju hur det är med vitbaserade cremelack, har nog fortfarande inte testat ett som är lättlackat. Dock tycker jag nog att det är värt det med tanke på det snygga slutresultatet! Och inte blev det segt heller trots 4 lager, så jag måste säga att jag överlag är nöjd med detta lack! Och färgen <3 Helt i min smak!


Too Faced - Sweetheart Beads & 16 Hour Bronzer

Med tanke på att jag fick mest pengar i födelsedagspresent (gammal!!!), som jag förövrigt önskat så tack alla för det! Så har jag undermedvetet fått för mig att det är mer okej att internet shoppa fina grejer. Vilken dålig vana.. Jag som varit så duktig på sistone!! Hursom kommer jag visa en del här och börjar med detta paket från http://Eleven.se">Eleven.se

Sweetheart Beads Radiant Glow Face Powder är små hjärtformade pärlor som tillsammans skapar ett fint skimmer. Jag kommer använda den som highlighter. Hur söt är den inte?!?? Skulle kunna ha bara för att titta på!

Too Faced Endless Summer 16 Hour Stay All Day Bronze är helt enkelt en Bronzer som ska hålla i 16 timmar, får väl se på det men kanske håller längre än andra ;) min andra börjar ta slut + att denna har lite skimmer och min andra är matt :)


Michael Kors

I födelsedagspresent av älskling fick jag denna sjukt snygga klocka!! Velat ha en MK i rose gold i flera år, så blev såklart hur glad som helst! :D Min karl han kan han minsan ;) underbart att nu kunna variera med min älskling från Gant som annars används dagligen :)



MAC - Springsheen

Fick hem denna underbaring fördan.
Är mer för matta blush, har två från MAC som jag älskar. Men nu kände jag för ett med lite skimmer för vår/sommar och hur fin är inte denna?!
Springsheen är ett Sheertone Shimmer blush vilket innebär att det är ett lite mer transparant puder med frostad skimmer finish. Just Springsheen beskrivs som "peach with pearl", jag skulle beskriva det som korallfärgat persikorosa med guldigt skimmer. Hur fint som helst!! Skulle absolut kunna tänka mig att köpa fler Sheertone Shimmer blush!
I vanlig ordning är det omöjligt att få rätt färg på bild men typ såhär ser min nya älskling ut :)


Tisdag

Åhåå ibland är livet bra stressigt!! Men hellre den än att inget händer, I suppose.
Imorgon kör jag min tionde dag i rad. Igårkväll slutade jag 22.15 och klockan stod sedan på 5.00 för att åka till Umeå på Säkerhetsutbildning och på Sjöboden för att lära mig (oss, vi som åkte) att filéa och skinna av firrar. Good to know, absolut! Men inte min cup of tea, det ska sägas :P
Då jag kom hem vid 6 var det bara att laga middag åt hjärtat, sedan dra och sola och gymma och efter det hem och baka inför födelsedagskalas på torsdagkväll.
Imorgon börjar jag 16 så då blir det upp tidigt och baka diverse go saker, t.ex krämbullar for the first time! Fett nervös, hatar att misslyckas.. Så de ska bli smashing ;)
Slutar 22.15 och måste då göra marrängtårta eftersom den ska stå över natten så det är enda chansen..
Och på torsdag blir det att baka tårtor och cheesecake och kladdis ;) MUMS!!!

Beställde converse åt mig och Jonas då jag hittade grymt pris. Så klickade hem ett par persikofärgade till mig som jag suktat efter hela förra sommaren!!! Åh så fina de var! :D kommer mest troligt användas flitigt i sommar ;)


Now and forever





If its meant to be, it will be






Dior Vernis - 355 Rosy Bow

Köpte 3 nagellack från Dior. Kikat på dessa så länge och som en glad överraskning så är de typ 70kr billigare här!! Grymt!

Rosy Bow är ett mediummörkt cremelack som är riktigt smickrande på mina händer trots korta naglar! Kan typ inte sluta titta på dom ^^ riktigt bra färg, ska bli spännande att testa de andra två :D


London in my <3

Hemkommen från London och har haft det toppen!!
Massor av surr, skratt och givet shopping! ;)
Bästa av allt var att de öppnat Victorias Secret!!! Went bananas och gjorde av med typ 2500kr på undisar där! Men så galet sköna! Och fina framför allt :D

I övrigt blev det en hel del basics shopping på Primark, hur billigt är det där?! Köpte 5 t-shirt, 3 linnen, 2 bh, 6 trosor, 2 shorts och 6 strumpor för 600kr?! Haha galet.. Och riktigt sköna grejer med!

Dior, la senza, top shop, mango och Tommy Hilfiger..

Kärt återseende med älskade Johnny Depp med, och traditionsenligt köpte jag en crêpe med nutella och banan, mums!!

Tiden gick så galet fort!! Hann inte med oss riktigt.. Men Madame Tussauds, the Shard, Big Ben, Tower Bridge, London Eye, Picadilly Circus och givetvis Oxford Street ;) Ingen hemlängtan hann smyga sig på heller!

Älskade London, vi ses nog igen :)


Stay calm and Hakuna Matata






Glossybox Mars - The Red Carpet Box

Månadens Glossybox ska innehålla produkter som platsar i Hollywood och på röda mattan. Lite blandade känslor då jag öppnade boxen.

SMILE LAB - Advanced Teeth Whitening Strips Sensitive (499kr, 15st)

Riktigt roligt att testa en ny tandlekning. Gillar att det är strips så man slipper hålla på med osköna skenor, och även 3 st fick man!! Måste testa!

DA VINCI COSMETICS - Mineral Shimmer (169kr, 1,75g)

Gillade färgen Earth som jag fick, lättburen. Men testade på en primer och det gick inte alls, bara fastnade i som klumpar. Testade även direkt på huden och då hände inte mycket. Men ska testa som det stod på lappen med en fuktad pensel. I övrigt inget big fan of lösa ögonskuggor då de flyger och fäller så mycket.. Kanske får extraknäcka som highlighter om inte annat!

GARNIER SKIN NATURALS - Pure Active 2-in-1 Make-up Remover Gel (85kr, 200ml)

Fantastiskt bra! Om det hade varit för min hudtyp. Konstigt då man skriver in en profil på glossybox och jag har torr hy och får en produkt för oljig.. Hade kunnat fått något annat liksom. Tror inte äns jag vågar testa då den innehåller Salicylsyra. Brukar bara bli mer torr av sådana produkter. Någon som vill ha?

JELLY PONG PONG - 2-in-1 Eyeliner & Shadow (109kr, 2,8g)

Denna penna gillade jag väldigt mycket! Kommer användas flitigt!! Både som Eyeliner (i synnerhet) samt sudda ut på ögonlocket till en diskret "sotning".

TRIND - Nail Repair (129kr, 9ml)

Har ingen liknande produkt och denna lär jag definitivt få användning för nu då vi öppnar Deli och jag inte får använda nagellack (buhuu.. ;'( ). Så det är väl lika bra att ta tillfället i akt och försöka skaffa sig lite starkare naglar då!

Är väl egentligen rätt nöjd med det jag fått förutom ansiktstvätten och ögonskuggan.. Ingen riktigt wow faktor på något jag fick men det mesta kommer garanterat till användning! Allra bäst gillade jag ögonpennan :)


Härnösand dag 1..

For till Hörnösand med bussen imorse med Anna! Haha jaa.. Where to begin? Jag orkar faktiskt inte äns men hotellet är typ det värsta jag varit med om, sjukt snuskigt och i vårt första (ja första) rum var det typ bajsstänk på elementet så vi fick byta till ett större och "finare" rum. Större var det. Och inget bajsstänk på elementet, faktiskt inget element alls. Kan nog bo här till fredag iaf! Fick lite Loka (hatar kolsyrat vatten men vafan) och geisha som plåster på såren ;)

Sedan på gymmet så blev jag sjukt bitter!!! Hade förväntat mig som hemma på älskade golds men VAD är detta?? Finns inga skivstänger under 20kg?? Och knappt några olika handtag till Cable Crossen, inget utrymme för att köra mage och kunde fan inte justera bänkjäveln heller för den delen! Dyngaaaaa!! Det enda positiva är fan i mig bastun på gymmet som var varm och gossig..

Nu ska vi sussa, hoppas på en bättre dag imorgon!! ^^



Enjoy the little things


Borga ändå!!

Påsk i Borga är lite heligt, i synnerhet för Jonas, men detta år skulle han jobba. Sjukt deppig var han över det, alltså på riktigt! Var fan i mig nära till en tår! Torsdag åkte familjen Bergvall upp så på Jonas lunch åkte vi upp med en blomma till Rosa för att önska Glad Påsk. Kändes mer som ett farväl, haha! Då Jonas sedan kom hem efter jobbet hade han på något otroligt vis fixat ledigt så vi kunde åka upp lördag efter 3 och sedan hem måndag kväll. Vi bestämde att inte berätta något utan överraska de då vi klampade innanför dörren, och SOM vi gjorde det! Så kul!!

Vädret på söndag var ingen höjdare, men mysigt att få lite fjälluft, komma in i en varm stuga och mysa under en filt!
Idag Måndag har däremot varit HELT otrolig!! Ville aldrig hem!!!

Hade två små sötnosar med iår, Hugo 2 månader och Leo 9 månader. Åhåå farligt, man blir ju så sugen då man ser dessa sötnosar!!!!

Bilderna är patetiskt dåliga med tanke på utsikterna jag sett idag, men som vanligt är jag inte visare kvick fram för att knäppa.. Har åkt efter Jonas med = galet med träningsvärk i rygg och ben nu^^

Bilden på bilen är utanför stugan, baksidan (av stugan) är direkt ansluten till leden upp på fjället. Mys!