Rihanna - 21/7-13

Alltså detta var en fantastisk upplevelse!! ÄLSKAR att jag och bästa Laura gjorde detta! Tog tåget ner till Stockholm och såg en konsert med jordens häftigaste kvinna! Så sjuk bra!! Sexig, vacker.. Ja, you name it. Är lite kär tror jag allt.. Hon sjöng som en gudinna, allt var så jävla perfekt!!
Älskar också att jag och Laura gick all in och köpte "band tröjor" haha! Lätt värt!
Hennes senaste album är så sjukt bra!! Allt var bra! Allt var perfekt. Förutom tiden, gick så JÄVLA fort!! Vill se mer, måste!! Sjöng oss hesa och hoppade oss svettiga, och slut på batteri i mobilen blev det med av allt fotoknäppande och filmande..
Filmerna blev bättre än bilderna, men bjuder på några suddiga ;)
Ser ut som vi står as långt bak! Stod så långt fram man kunde om man inte hade vip ^^ och såg alldeles ypperligt!

Nr1 fan nu alltså! Ska följa dig genom allt älskling!! <3 ;)


Nya älsklingar!

Ännu en beställning har landat i min brevlåda.
Två fantastiska blush från MakeUpStore, gosh vad jag älskar blush!! Så fina, vill ha allt!! Den marmorerade heter "Breccia" och är en sjukt fin matt, varm persikofärg. Den andra heter "Sugarpink" är, inte helt oväntat rosa och har även ett fint skimmer som gör att man får en superfin lyster! :D
Köpte även en brun cake Eyeliner som jag hoppas ska kännas lite mildare än min svarta, till vardags liksom :)
Två wildcard var två ögonbrynspennor. Har en skugga idag som jag älskar MEN det känns som att det försvinner framåt dagen.. Så tänkte att om har jag penna under och skugga över kanske det blir perfekt? Beställde som sagt två då jag inte riktigt vet vad för färg jag vill ha. En från MAC som heter "Fling" som är för blonda och en från Anastasia som heter "Taupe" och är lite mörkare. Så nu ska här testas :D

https://cdn1.cdnme.se/102370/6-3/pic_520167cb9606ee75561b56cd.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/102370/6-3/pic_52016810e087c30d57fc2f9c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/102370/6-3/pic_5201681eddf2b335ad8d586a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/102370/6-3/pic_520168289606ee75148f8a17.jpg" class="image">


Resa bokad - Nice & Cannes!

Då var det dags igen! Kände att jag behöver ha något att längta efter, brukar ha en resa planerad så då var det inte helt oväntat med andra ord! Har länge velat åka till Nice och har på senare även kollat in Cannes som bara är 4 mil därifrån och fantastiskt vackert!!! Så varför inte ta två flugor på en smäll? Är det äns så man säger? kändes inte helt rätt.. I slutet av maj drar jag och min bästa vän, Jonas, dit. Torsdag - söndag. 3 timmar flyg, helt i min smak ^^ Har slagit på stort gällande hotellen då jag känner att det HELT klart är värt det så man får se utsikten på riktigt. Båda hotellen är alldeles längs de vackra stränderna så allt kommer ligga nära och bra.
Tanken med resan är att vi bara ska MÅ! Ingen stress med att dra och shoppa, sola eller hinna se massa saker! Vi har de vackra vyerna från hotellens takterasser och kvällspromenaderna längs stränderna samt restauranger med, förhoppningsvis (inte alls orolig faktiskt!), fantastisk mat!
 
 
HOTELLET I NICE
 
 
 
 
HOTELLET I CANNES
 
Cannes har en stor hamn som ska jag verkligen ser fram emot att promenera förbi på kvällsprommisen!