Mac - Mineralize Skinfinish - Soft and Gentle

Idag kom två paket på posten. En med massa nagellack från China Glaze som jag visar en annan dag och så ett från Kicks.

Det blev en ny highlighter från Mac eftersom min förra älskling Mary-Lou Manizer från The Balm började sjunga på sista versen!
Var sugen att testa en ny så fick bli Mineralize Skinfinish i färgen Soft and Gentle som är ett frostigt metallskimrande puder som jag lägger på kindben och under ögonbrynet för att ljusa upp. Kan tänka mig att köpa den i den mer bronziga färgen "Gold Deposit" framåt sommaren om jag gillar denna, vilket jag är helt övertygad om att jag gör med tanke på hur den ser ut på swatchen på fingret! Hur fin som helst och verkligen pigmenterad! Detta var bara ett snabbt lätt drag en gång!!



Glossybox Januari 2013

Glossyboxen damp (?) ner i postlådan idag, YEY! Denna månad tyckte jag var riktig bra faktiskt!

Full size Make up remover wipes skadar ju inte! Med Aloe Vera, finns på Apoteket, 50kr.

Torr balsam kändes fantastiskt skoj, aldrig hört talas om! Från Percy & Reed, 129kr för 50ml.

Full size kajal penna från Elite Models är inte heller fel! 109kr hade jag annars fått pejja för den.

Burts Bees nagelbands kräm är nog det jag gillade bäst denna månad. Även denna kom i full size. Nagelbanden blir ju så torra den här tiden samt att jag som byter färg på naglarna ca 5 gånger i veckan blir galet torr av all nagellacksborttagning. 79kr för den.

Och kräm pigmentet är väl det minst excited, färgen lila var väl inte direkt optimal men under en ögonskugga som primer ska den nog också kunna komma till användning! :) Full size. Kommer från Illamasqua (??) och hade annars kostat mig 179kr.

Det roliga med Glossybox är såklart delvis att man inte vet vad som ska komma, men även att man får testa saker man annars kanske inte skulle få för sig att köpa och testa. Man får räkna med en del skräp, har trots allt betalat 139kr för en låda värd typ 400kr så det kan jag ta!



You can't just come back into my life and fuck it all up!


 

O.P.I Mariah Carey Collection "Pink Yet Lavender" & "A Butterfly Moment"

Åh måste visa upp vilka fina nagellack jag fick hem fördan, så himla fina tillsammans! Skulle haft aningen längre naglar, typ som ringfingret och tumnageln, är inte något fan av långa naglar så de är lagom. Men tillbaka till lacken, hur fina?! Kan inte sluta titta på naglarna !
Beställde hem de tre på bilden, får visa bronziga "Sprung" en annan dag!


Italien

Kan även meddela att Italien är bokat och klart! Åker dit med Jonas, pappa, Julia, Wille, Kristina och förhoppningsvis Elliott (kristinas pojkvän). Ska bli så mys! 7-16 maj blir det. Antagligen inte lika många stop nu när en 6 åring (då 7!!) är med, men ska iallafall se det viktigaste som Venedig där vi börjar, Rom och Vatikanstaten ! Förhoppningsvis får jag se alperna också! Längtar sååå till värmen, all god mat och dryck samt allt fantastiskt att se!!


From pain comes knowledge




 

Älskade London!!

Har bokat en weekend i älskade London med Marre i april!! :D

Som sagt, det dyrbaraste vi har är tid för det kommer aldrig tillbaka, jag tänker leva NU och det kommer jag ALDRIG någonsin ångra att jag gjorde!



Torsdag 17/1 2013

Underbart skön ledig dag jag (samtidigt som hjärtat för en gång skull!!) haft idag!! Började med att vi sov tills vi vaknade, ingen klocka alltså! Supermysit!! Till tvättstugan och uträtta lite där, sedan ner på gymmet för att köra ett rejält rump/ben pass. Kör lite "projekt rumpa" nu så den är snygg till sommaren ;) Sedab hem för att plugga. Skjutsa hem Wille från dagis och sedan hem för att göra smarriga fetaostbiffar som jonke tjatat på ett bra tag nu! Efter middag kom en och fotade våra vardagsrums möbler för att visa regeringen hemma ;) förhoppningsvis blir vi av med det så fort vi får våra grejer!! :D fick tv bänken och mattan fördan och de var himla fina!! Iih längtar till soffa och soffordet nu!!
Okej sidospår..
Då han lämnat åkte jag och älsk på bio, Gangster Squad, riktigt bra film!! Och vi var helt ensamma på bion!! Lyx ;)




Its okay to have flaws, they make you real



 
 

I think i'll miss you forever


 

Fitsporation

Lite inspo såhär i början på året då alla försöker hålla fast vid sina hälsosamma nyårslöften!
Ska på gymmet nu med hjärtat, bröst och tricep står på schemat!

Italien!

Håller på att planera en resa genom Italien i vår med pappa!!!! Jag, Jonas, pappa och Julia, mysigt!! Finns så sjukt mycket att se där och det finns både stränder och vackra landskap och berg!! Vi tänkte iallafall såklart Rom, Vatikanstaten, Milano Pisa, Venedig Turin och Florence. Måste få se alperna också!! Tänker på all gott som vin, glass, risotto, pizza, ost, ja tänk er.. Vi ska försöka hinna med allt på 9 dagar, passar bra för mig som blir less av att vara på samma ställe en längre tid ^^
Återkommer då jag vet mer, hoppas innerligt att det blir av!!

2013 ska bli ett grymt år, ett år där jag gör det JAG vill och inte tänker på alla måsten.



31/12-12

Jag ser helknasig ut med hjärtat är så söt <3


.


Nyårsafton 12/13

Nyårsafton började hos Albin och Eve med trevligt sällskap och helt galet god mat!! Alla hade tagit med något och det var allt från snittar, krustader till pajer och skaldjur. Det var verkligengen helt sinnessjukt smarrigt!! Sedan for jag och hjärtat upp till min bror i Jennys hus och där firade vi in det nya året med raketer, champagne, cigarrer och nyårspuss med hjärtat ! <3 riktigt trött var både jag och Jonas så vi for hem vid 2, och det var rätt skönt ändå det.

Har en bra känsla inför 2013, fan vad kul jag ska ha har jag bestämt mig för!!