Glossybox - Le Grand Bleu

Månadens box kom ovanligt tidigt! Kanske för att de fått så mycket skit för sena paket andra månader.. Känns som man nyss fick en! Men det gör inget alls ^^ Tyckte verkligen att det var en välkomponerad box! Från hår till fötterna..

GOLDWELL - Dualsenses Color Extra Rich 60sec Treatment (183kr/200ml)

Provflaska på en snabbverkande (60sec) och återuppbyggande inpackning. Skadar inte med en inpackning och riktigt bra resestorlek!

YOUNGBLOOD MINERAL COSMETICS - Mineral Primer (545kr/30ml)

En provflaska på en make-up primer med vitamin A och E samt mineraler.. Har en primer som jag älskar att använda under bb-cream (vintertid) för att huden blir såå len och "flawless". Jättebra grund. Denna hade rätt högt pris så kul att testa innan man får för sig att köpa den, om det inte skulle vara något. Kul att den är med!

BEAUTYBIRD - Fly High Active Foot Gel (79kr/75ml)

Svalkande och lugnande Gel för varma, trötta och svullna sommarfötter. Enda full size produkter i denna box. Inget jag hade köpt men tycker det är mysigt att få lite random grejer, i synnerhet då man är nöjd i helhet ^^

NAILS INC - Brook Street Nail Polish (149kr/10ml)

Ett superfint korallfärgat nagellack!! DOCK inget big fan of små nagellack.. Blir så ansträngt att måla.. Men kul att testa ett "nytt" märke!! Och färgen var ju verkligen jättefin :)

ANATOMICALS - You Need A Blooming Shower Gel (79kr/300ml)

Duschkräm som VERKLIGEN luktar rosor!! Jonke har redan provduschat med den så till användning kommer den helt klart ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback