GLOSSYBOX - Don't let anyone ever dull your sparkle

Månadens box var RIKTIGT grym! 4 av 5 var full size! Enda jag gärna bytt ut till något annat är läppglanset från Pierre Rene men det är som sagt sånt man får ta ^^

SEBASTIAN PROFESSIONAL - Volupt Spray (290kr/150ml)

En spraygel som ska sprejas i hårrötterna för att skapa volym och definierade vågor samtidigt som mjukheten bevaras. Älskar hårprodukter, och i synnerhet mjukgörande grejer så denna ska jag minsan testa. Enda som tyvärr inte car fullsize.

FIGS & ROUGE - 100% Pure & Natural Tinted Lip Balm (89kr/12,5ml)

Miljövänlig och 100% ekologiskt läppbalsam. Väldigt söt liten tub och ekologiskt får alltid stora + hos mig! Dock har kissen redan råkat göra ett hål i min tub..

EMITE MAKE UP - Professional Eye Lash Curler (200kr/st)

Äger ingen ögonfransböjare sedan innan då jag inte riktigt känner ett behov av en sådan, men blev riktigt glad över att denna fanns medi boxen! Kanske bästa denna månad? Har testat och den känns riktigt bra, och klämmer ingenstans! En ögonfransböjare ska väl finnas i allas sminksamling?

HOTMAKEUP - Liquid Eyeliner (49kr/st)

En vit skimmrig vattenfast Eyeliner. Superfin!

PIERRE RENE - Sweet Berry Gloss (40kr/7ml)

Inte min kopp te. Hamnade i soporna direkt för tar bara plats annars!


Do everything, regret nothing



Hjärtat!

Har inte berättat om nya tillskottet i lillfamiljen! Världens finaste kisse <3 äntligen fick vi tummen ur och tog tag i detta! Älskade lilla kisse <3 och så busig, såklart ^^


Midsommar -13

Midsommar i Norrfällsviken är i vanlig ordning helt underbart!!! Åh blir typ tårögd då jag tänker tillbaka.. Måste dra dit igen någon helg i sommar!! Och att vädret varit löjligt bra har ju inte skadat om man säger så.. Sill lunch, grilla, kubb, vin och ja bara umgås! For dit på torsdag kväll och kom hem nu för ett par timmar sedan, jobb imorgon annars hade jag gäääärna stannat en dag till med de andra!


Infinity




Studenten!

Ååååh ännu ett år har passerat.. Gud vad jag önskar att det var JAG som stod där och skrek och bara var så jävla lycklig!! Nej nu blir jag sådär emotionell igen.. Firade i alla fall min fina kusin Philip som nu gått ut bygg och fick TRE stipendier! Duktig pojke :)
Vi drog sedan till Mo för fika, mysigt :)

På kvällen hängde jag, Frida och Sofie hos mig för att bara se SATC, blir sällan så.. ;) drog ner på Appis och hade helt klart en av de bättre utekvällarna på ett tag! Så himla roligt med mycket folk och så bra stämning!!

Idag ska jag tydligen ta det där gröna kortet i golf.. Återkommer om det ;)

Förövrigt, om farfar ser lite sammanbiten ut är det för att han är rörd och försöker kämpa bort tårarna ^^ och på tal om farfar! När han skulle hem med sin eloped så hade byggarna åkt förbi med flaket och alla ropade "farfar" "farfar" "farfar" haha söt..


Paket!

Får mycket paket nu!

Idag fick jag hem ett nude nagellack från Deborah Lippmann i färgen "Modern love" samt dessa 4 underbara Mac ögonskuggor från kicks, hur fina?! Nu när jag inte får använda nagellack pga jobbet så blir det fokus på ögonskugga istället! Fast vågar knappt skriva detta så hittar de på en ny regel..
Hursom, tillbaka till skuggorna!

Ricepaper - En persikoguld färgad highlight skugga. Har alldeles för många highlight skuggor egentligen men kände att jag ville ha en lite mer gultonad än vit. SUUUUUPERFIN :D

Soba - Guldbrun skugga med guldigt skimmer. Ååååh vad jag älskar att jag hittat denna färg! PERFEKT för att skugga ut linjer med, love love :)

Sketch - Matt plommonfärgad skugga. Wildcard nr 1! Är inte så mycket för svarta sotningar så tror denna kommer kännas lagom. Samt köpte jag skuggan Cranberry i Italien och tror att med den all over lid kommer Sketch passa alldeles ypperligt som crease color! Ja engelska, vet inte vad jag ska översätta det till, för mycket youtube-klipp för denna tjej!

Expensive pink - Rosa duo chrome med guldigt skimmer. Wildcard nr 2. Alltså hur fin?! Spelar ingen roll om jag aldrig får användning för denna, för den är tillräckligt fin att bara titta på :) fast kommer nog användas! Blir galet fint med en matt mörk skugga som crease color till denna! :D


Slow down, calm down, don't worry, don't hurry, trust the process


l

Glossybox - Magical Beauty

Månadens glossybox kändes sådär.. Inte en enda smink produkt och inget fullsize förutom nagellacket. Men ändå fanns det saker jag velat testa ett tag!

WEN - Sweet Almond Mint Cleansing Conditioner (299kr/480ml)

Nytt hårvårdssystem som ska ersätta schampo, balsam, inpackning och styling. Man har ju sett reklamen men skulle aldrig testa om jag skulle behöva lägga pengar på det utan att veta, så var riktigt kul att den följde med! Så här ska det testas! Dock tråkigt att det luktade mint, inte direkt favvodoften uppå huvve..

DR. BONNIER'S MAGIC SOAP - Organic Citrus Castile Liquid Soap (99kr/236ml)

Hört så mycket om denna tvåltillverkare, som tydligen hållit på i 150 år, så blev riktigt glad då denna var med! Dock hade jag önskat full size (såklart) samt en annan doft, citrus är inte heller top 3 av dofter.. Super att de är ekologiska och fair trade-märkta!!

PUMA - Sync Deospray (99kr/150ml)

Helt okey doft men VEM ANVÄNDER DEOSPRAY?! Oh god..

COLOR CLUB - Age of Aquarius Nailpolish (69kr/15ml)

Färgen kändes ju sådär.. Har inte testat så kanske passar alldeles ypperligt på mina naglar?

HAWAIIAN TROPIC - Silk Hydration Sun Lotion SPF 15 (109kr/180ml)

Åh har luktat på denna flera månader på jobbet!! Sjukt god doft! Typ kokos aktigt :) Hade gärna tagit en fullsize här med ;) glad att den var med helt klart!

Sedan fick man även med en energidryck, Femme Natural Boost. Kul med en liten extra grej :) dock gillar jag inte alla energidrycker och den gick ut i april, haha! Men som sagt, kul med något lite extra ^^


Life may not be the party we hoped for, but while we are here we might as well dance


Lördag

Lördagen började med att vi åkte till Multrå kyrka för att se otroligt söta Hugo döpas. Så himla fina dom var!!! Och fikat efter var inte illa heller ;)

Efteråt drog jag och Jonkis på giffarna för att se bror spela. Och de vann!! :D

På kvällen var det dags för utgång. Sjukt seg i början, aldrig bra alltså.. Haha ! Lipade typ hela kvällen?