Fredag

Har haft fredag hela veckan och nu då det helt plötsligt är fredag har jag onsdag! Haha..

Ledig lördag - måndag så det ska bli riktigt härligt!!

På tisdag drar jag och Ruddan till Härnösand på Praktik med jobbet. Bo på hotell, äta hotell frukost och gymma!! ;) och praktisera på Forum såklart ^^ bli nog mysigt! :D
Drar hem på fredag, jobbar helgen och sedan är det dags för London!!! Och helgen ska jag fira Marlenes B-day!
Sedan praktik veckan efter igen och helgen efter fyller lilla jag år!!!
Tiden går så snabbt ;O då är det liksom snart maj! = snart sommar!!! = snart vinter.. Okej nu spårar det!

Jag och Jonas fick en söt inbjudan till ett dop av en ännu sötare Hugo!!! :) mysit!!


Stop thinking so much and just get on with it!


Helgen

Jisses, redan måndag!!

Lördag var först 20 års kalas för kusin Philip i helgum. SJUUUUKT gott fika hade Maria gjort!
Jobb 15-22.15 och sedan till Tjäll på 50 års galej för Jonas morbror. Hektisk dag!

Söndag blev det jobb 13-22.15. Köpte med en ny smak Ben & Jerry för min del, Chunky Monkey, typ go äcklig :P bananglass (?) med söta chokladbananer och valnötter ^^
Fått för mig att jag måste testa alla! :P
Hämtade Jenny påväg hem och väl hemma väntade Jonas och Kristoffer med en film, the Intouchables. Sjukt bra film! På riktigt. Så se den!



FITSPIRATION - Drop it like a squat


Sorry, but i dont need any part-time people in my life


Helgen!

Helgen har varit riktigt lugn, varit ledig torsdag-söndag, bästa helgen på hela månaden!!!! Älskar då jag är ledig 4 dagar i rad, big time!

Fredag blev det lunch på nya Hallsta Hotellet med mamma, sjukt fint!!! Och dessert ingick i lunch, snacka om att jag kommit rätt ;)
På kvällen for jag och Jonas till Tjäll och hälsade på Johanna, Krille och söta lilla Hugo!! Och deras tre katter och en hund ;)

Lördagen bjöd på strålande väder (som de senaste två veckorna) så blev en PW med Marlene! Körde lite mage i TV rummet efteråt då jag inte ville gå ner i källaren på gymmet i finvädret!
På kvällen for Jonas till Krille igen men jag kände mig inte speciellt sugen på att träffa folk så for ner på gymmet klockan 21 och körde bicep/axlar och sedan upp till mamma en sväng innan jag kl 23 sov som en liten bebis i sängen ^^

Söndag idag. Suttit ute på balkongen till Diggilistan och solat i ett par timmar. Till pappa ringde och frågade om jag ville följa med han och Wille till Jan Gullik, och det ville jag såklart! Så på med varma kläder och solbrillorna! Åkte Bob med Wille, livsfarligt! Att man vågade sånt där då man var liten! Haha..
Nu bjuds det snart på älg kött hos pappa, gött!

Såg även på TV min klassis från gymnasiet, Viktor, som var med på VärldsCup i SkiCross. Häftigt att se sina klassisar på TV :)


Mer magövningar



 

Bästa!

I måndags då jag kommer hem från jobbet (21.00) så ska jag gå in i köket och fixa något att fika då jag ser detta!!! Får typ en chock, detta är man INTE bortskämd med, ska sägas! Jonas har alltså stått i köket och gjort en JAPP-kladdis, som vi förövrigt aldrig gjort förut utan han kommit på att han ska göra, med jordgubbar till. Och så har han alltså skurit jordgubbar och gjort så fint?! Aaaw, gotta love.. Älskade hjärtat <3

Fantastiskt god var den också!!


In time, things will fall right in place.

 

Lördag!

Dagens arbetspass (7-12) är klart! Efter jobbet åkte jag ner till farmor och farfar för att heja på de en sväng. SÖTNOSAR!!! Imorgon fyller farfar år så ska dit då med, ser verkligen fram emot att få träffa alla!!!
Nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen och göra mig klar för vad nu kvällen har att erbjuda!
Middag hos mamma först iallafall!
Sedan Mello med några brudar, alternativ utgång, men börjar ju 7 imorgon så känns inte SÅÅ lockande! Men man ska aldrig säga aldrig, har ju ändrat mig förr ;)

Kvällen igår gick helt enligt planerna! Efter gymmet var jag sjukt trött så duschade och hoppade i säng, somnade som en stock! Dock saknade jag hjärtat.. Sov iallafall i hans tröja!


Fredagsmys!

Jobbat 9-19, kom alltså rätt nyss hem. Drog i mig en banan och två Kiwi och sitter nu och matar Cheddar Ostkrokar, givetvis med gaffel. Ska se Gladiatorerna sedan pysa ner på gymmet och mörda röven! Förhoppningsvis är jag så slut då jag kommer hem så jag somnar ovaggad! Ja en fredagkväll. Hade mycket hellre legat i älsklings famn och skrattat till en film! All cred till er singlar och långdistansare, jag HATAR detta!! Hur gör ni? VAD gör ni?? Skrev till mamma och sa att jag skulle komma över på fredagsmys, får till svar "men gumman jag ska bort"... ... Till och med mamma har med för sig än jag..
Okej, nu är jag klar med detta tyck synd om mig, snack! Nu ska jag tända ljus, mysa med en tidning och fortsätta knapra ostisar!

Puss !


RUMPA!

Jag gör faktiskt alla dessa övningar + en del andra inne på gymmet då jag tränar rumpa, och har alltid träningsvärk i en vacka framåt efteråt!!! Funkar alltså riktigt bra för mig och är så simpla!

 
 

7/3-13

Sjukt produktiv dag! Började upp vid 7 för att hjärtat skulle åka till Broga, blir borta över helgen = Sanne home alone. Skönt! Kanske ni tänker, men icke! Är kanske det värsta jag vet.. Klart det är skönt ibland på dagarna och så men sova själv, inte poppis hos fröken Westerlund! Och veta att man är ensam flera dagar, USCHA!! Så hur jag ska klara mig till söndag vet jag INTE hur det ska gå.. Återkommer om det!
Men hursom är det antagligen nyttigt för mig! Försöker jag intala mig iaf..

Vid 12 (efter desperate) åkte jag och Marre och käka lunch, thai, sedan iväg och köpa skoterhjälm (Marre), sedan handla, fixa namn på Marres postlåda, slinga hennes hår, laga go middag (får passa på då Jonas är borta), FISKBULLAR I HUMMERSÅS!! Yum! Sedan gymma, sola och så hem för att se de två sista Desperate Avsnitten, buhu, vill inte.. BÄSTA serien juh..!


Nu ska jag försöka mig på att sova, jobb imorgon. Och lördag. Och söndag. Därav Sanne INTE följa med till Borga..

https://cdn2.cdnme.se/102370/6-3/pic_51390d1fddf2b3356553ba88.jpg" class="image">


Home is wherever im with you

 

Lördag natt..

Ja ni, natten.. Ringde Jonas vid 12 för att höra när de tänkte komma ner på krogen och får till svar "ja alltså jag har rätt ont i ryggen och ambulansen är här" "men alltså vaaaa???? Vad fan har hänt?!" "Vi for åt helvete i stora rondellen men nu kommer ambulansen så måste dra, Kristoffer och näsmark har redan åkt in". Paniken som utbryter!!!! Aldrig varit så glad att vara nykter på krogen, hade jag inte kunnat ta mig dit direkt hade jag fan smullit av!! Två av de jag älskar allra mest i en bilolycka!! Väl där blir jag lugnare då Jonas är någorlunda bra skick förutom ont i ryggen efter smällen såklart.. Henke har klarat sig lindrigast, han som körde, men känner verkligen med den stackarn att ha detta på sina axlar.. Ny bilen som är skrot (givetvis det minsta bekymret vid denna tidpunkt) samt att två ligger på sjukhus.. Vi alla åker in på akuten och efter tre timmar är alla utskrivna med onda ryggar och en hjärnskakning. Tackar högre makter att alla är i så bra skick, hade kunnat gå riktigt åt skogen! En ambulansförare sa att det var tack vare den nya Mercan de är i så pass gott skick. Hemska tanke vad som kunnat ske..

Men nu ligger jag och mitt hjärta och tittar på Vasaloppet, tacksam som tusan!!

<3


FItspiration - Be stronger than your strongest excuse


Glossybox - The Black Box

Månadens Glossybox kom idag! Lika roligt som vanligt!!! Julafton varje månad.

MARIA NILA STOCKHOLM - Swedish Therapy Oil, 199kr/50ml.
En svensk hårolja som ska skydda och bevara hårfärgen. Perfekt för mig som älskar håroljor och liknande för att tämja mitt friss!!

LUSH - Dream Cream (body lotion), 209kr/240g.
En hudkräm som ska lugna och återfukta huden på djupet. Hudkrämer kan man aldrig få för många av! Och riktigt glad att de skickade med en LUSH produkt efter man hört så mycket om de! Dock var väl lukten ingen höjdare men det är väl antagligen bäst så!

MODELCO - Lip Enchancer Illusion Lip Liner, 195kr/st.
En läppenna med medföljande vässare (+)! Blev så glad då jag fick en brun/beige läppenna! Har bara en och den är röd vilket inte alls går då man vill ha nude läppstift (och nej det är inget jag använder på daglig basis men ännu bättre fär nu slipper jag lägga 195 kr på en sån !!). Den var även riktigt krämig och lättapplicerad, YEY!!

BATISTE - Dry Schampoo Original, 69kr/200ml.
BÄSTA produkten någonsin! Och min höll på att ta slut så den kom väl till pass ;) Alla borde ha denna i sitt badrumsskåp!! Luktar och känns otroligt fräsch, naturlig volym och toppen att använda mellan tvättar för att slippa bli fet i hårbortten!

MODELCO - Cheek + Lip Tint Rosy Red, 155kr/10ml.
Lite väl pigmenterad, men ska testa använda som rouge med ytterst lite färg så kan det nog bli riktigt fräscht och fint :D