JAG HATAR DIG!

Asså usch! JAG HATAR DIG! JAG TÅL DIG INTE!! Du får mig att känna mig som en inkräktare, inte en familjemedlem. Känner sig inte precis välkommen. Hatar dina avskumma blickar och torra prat. Va fan tänkte du då du skaffade barn egentligen?! Att du skulle vara förälder på halvtid eller? Neh, det funkar inte så. Annat är det hos pappa, där känner man sig välkommen när som helst, även om det skulle råka vara FEL vecka -.- Du slänger ut mig från mitt eget hem för att det är fel vecka, ni ska väl vara glad sålänge jag bor hemma!! Jag kommer aldrig tänka dig som en "låssas förälder" utan bara "mammas sambo" (för dom känsliga läsarna), annars är det nog "din patetiskaäckligttråkigagubbesomärensåkalladsambotillminmormenförmiginget, INGET!". DU ÄR DEN TÅKIGASTE PERSONEN PÅ JORDEN! Jag längar så fruktansvärt till den dag jag får flytta hemifrån, och ja JAG VET, jag kommer sakna hemma där allt var så lätt å bla bla bla, men man får väl vänja sig! Alla gör det juh tillslut ändå. Neh jag tål dig inte, jag har gett dig många chanser men nu har det gått för långt. Du har en en gång sjunkit i mina ögon, och nu vet jag att du kommer fortsätta vara där, för jag vet hur du är. Mamma, jag är ledsen, men jag tål han inte.

Och JA jag vet, jag överreagerar, men det är väl då man skaskriva så man får ur sig alla agretioner(ellerhurdetnustavasxD)

Nu så ;D

Okej Frida, this inlägg is for you!
Just nu sitter jag och väntar på att Pappa ska ropa: Efterrätten är färdig, kom och smaska i er!
Han håller nämligen på att göra ja du vet typ varma bananer med choklad i, och glass till :D Wiie, passar på att äta mumsigt nu, ska ju till tandläkarn på onsdag å efter det lär jag inte ha aptit på 3 veckor typ -.- Har varit å köpt julklappar i veckan, typ alla är färdiga! Käns hur skönt som helst! :D Åsen så saknar jag Patrik, har inte träffats på en vecka, wahahah låter patetiskt jag vet efter som du å kenkis inte har setts på ett bra tag, hur länge? när for du egentiligen? men inte bara den här veckan ska ja va utan han, utan 2 veckor till!! Aja, försöker hitta på saker hela tiden, och inte ligga coh tänka bara typ :P Gjorde pepparkakshus med viktoria, en från klassen, i fredas, den blev jätte fin! ;) ahahah eller inte, men de ska synas att den äre home made ;) Men jag brännde mig på skeden som var fulll med rinnande (alltså kokhett) socker på mitt lillfinger, så det sög juh -.-

Oj nu är det fika! Wiiie :D:D

Saknar dig Frida!