Färgning!

Idag hade jag tid på Trudes för omfärgning av kanske det mest idiotiska jag någonsin gjort! Har förvisso gjort sjukt idiotiska saker i mina dar så kanske ändå inte trots allt.. Och JA jag kände att jag inte kunde gå runt söndag gjorde till nästa onsdag så fick boka på trudes istället för de hade tid redan idag!
Blev nöjd, känns riktigt bra att vara tillbaka.. Haha!
Dock tog det 3 timmar så hinner inte med något gym som jag var så peppad inför imorse!
Imorgon kör jag igen, dags för axlar/bicep! Dock borde jag köra ben nu med tanke på att träningsvärken äntligen försvunnit! Får se hur jag känner imorgon!
Nya tights från HM, bästa enligt mig!! Har Adidas och Craft men gillar HMs mest!


Do what you love

 

24/2-13

Igår på gymmet blev det becep/axlar, älskar att träna axlar!!! Kändes riktigt bra och mycket riktigt imorse hade jag bra med träningsvärk i bicep!

På kvällen var det jobb till 22.15 och sedan kom jag på den IDIOTISKA idén att färg brunt.. Eller egentligen måste jag försvara mig här, ville ha lite mörkare blont/ljusbrun så tog förpackningen efter den färgen jag hade innan ... ... ... Om vi säger såhär, det blev INTE som bilden på förpackningen.. Alltså ångesten som infinner sig i min kropp är fruktansvärd..
Klockan 1 inatt bokade jag tid hos frissan för omfärgning, synd bara att nästa tid är 6e mars!!!!!!!! Jag måste alltså gå runt SÅHÄR i en och en halv vecka, skjut mig!! Hade väl varit okej om det hade varit en fin brun färg men jag ser ut som en svarthårig strävhårig tant som BÖR färga håret genast. Haha jag orkar inte!!!!!!
Aja nu vet jag det, no more brunette tankar här va!
Och jag som inte skulle klippa på länge men är jag liks där känns det onödigt att inte fräscha upp det..

IDAG på gymmet blev det bröst/tricep, inte lika skoj men kändes ovanligt bra faktiskt! Ökade i en del så det var kul! :D

Då jag sen gick upp till mamma och jag en chock! Tydligen hade bror haft fest inatt och det syntes.. Fast det såg snarare ut som de varit 30 pers i lägenheten än typ 5!! Tavlor på golvet, toapapper ÖVERALLT, spillt på dukar, liggunderlag framtaget, flyttat på grejer i kökslådorna, flyttat på tavlor, mublerat om i mitt rum och skor i frysen och givetvis hur mycket flaskor och burkar och kapsyler som helst!
Tydligen hade de fått för sig att göra en "Harlem Shake" så en hade liggunderlag på huvudet, en annan toapapper på huvudet och ja, KAOS!!!
Tur att stackars mamma inte kom hem förrän vi fått undan allt! Eller ja det var fortfarande om möblerat och tavlorna hade jag faktiskt inte lagt märke till :P

Nu är det jobb igen!!



Abs!

 
Nu är det magen som ska bli platt minsan!!
 
 

Träningsvärk!

Alltså träningsvärken som infinner sig i hela underkroppen idag är helt galen! Och jag är rädd att den blir värre till imorgon.. Fast det är skönt, det är bra!

Blev ett pass rumpa/ben igår där jag avslutade med 90 grader, benen svajade som faaan! Var helt svimfärdig då jag körde hem och fick typ kramp på gasen, haha.. Väl hemma läste jag posten i en kvart och sedan ut på en "broarna runt"! Benen var sjukt tunga till rondellen vid skogen men därifrån sprang jag till majoren och sedan powerwalk upp hem. Och som sagt, idag har jag världens träningsvärk.

Idag blir det nog ingen sväng på gymmet utan kör lite mage hemma innan jobbet.
Lustigt hur magen ser ut innan och efter man ätit!



Fitnessguru

Fick just hem min första beställning ifrån fitnessguru.se
Beställde protein i Jordgubb/vit choklad smak samt en rosa shaker!
Anledningen att jag köper just protein är att jag har svårt att äta på morgonen innan gymmet så behöver något så jag orkar samt efter gymmet är det bra att få i sig protein och då mår jag annars illa av bara tanken av att äta något..
Tidigare har jag kört på Gainonax vid dessa tillfällen men det är dels galet mycket dyrare än att köpa 1 kg pulver, samt lite väl mycket kolhydrater i onödan. Men ääälskar ju den i choklad.. Så får lyxa till det med en sån någon gång ;)
De hade även slängt i en Protte bar i smaken "Apple Pie", schysst! Sånt gillar jag! ;)
Extra plus för sjukt snygg burk!

Idag är det rumpa som gäller på gymmet! LÄNGTAR!!! Så sjukt kul för får alltid galen träningsvärk efteråt, och riktigt bra puls under tiden, är ju dålig på det här med crosstrainer och löpande.. Längtar till våren då jag gärna springer ute! :)


Nike

Åt frukost med Marre idag, och efteråt ville hon på Sport Ringen för att kika på skor. Ut från butiken kommer Marre utan och jag, inte helt otippat, två nya par! Fast kände faktiskt att jag kunde unna mig det för var länge sedan jag köpte sånt impuls! Och det var två riktigt snygga Nike skor, de vita utomhus och de svara på gymmet! Riktigt bra. Tidigare har jag haft ett par till båda men de är så klumpiga så drar mig verkligen för att använda de. Så kände att det var ett rätt bra köp ändå! Och hur snygga?! Dock så blir färgerna i vanlig ordning inte densamma med mobilbild men jag är stennöjd! Vill bara ut och promenera (och skita ner dom..)!!


LOVE HAR, FUCK HARD, DIE HARD

 

Slö söndag

Idag har varit en luuugn dag, som var såå välkommet! Ledig och ingen tvättstuga eller liknande!
Vaknade 9 och åt go frukost med hjärtat innan han skulle börja jobba klockan 12. Då for jag ner och solade och sedan gymmet, blev ett renodlat ryggpass!

Efteråt åkte jag och hämtade Marre och köpte hårfärg som hon fick smeta in i mitt hår! Behövdes lite uppfräschning :)

Nu ikväll såg jag att Winnerbäck OCH Kent spelar samma kväll i Stockholm i slutet av augusti MÅSTE-FIXA-BILJETTER!!!!!! Hade varit ett sådant perfekt avslut på sommaren!! Att jag äntligen skulle få se älskade Winnerbäck och sjunga med i hans FANTASTISKA texter hade varit helt jävla otroligt! Och att kunna klämma in Kent på ett och samma dygn är ju helt ofattbart perfekt!

PUSS!!



Choklad scones!

Haha men just!
Imorse, dagen till ära, klev jag upp och gjorde jag chocolate chip scones som vi åt med Philadelphia ost. Tyvärr glömde jag knäppa kort på de färdiga go bitarna innan de var i magen på oss ^^


14/2-13

Idag är det alla hjärtans dag, troligtvis ingenting som undgått någon!
Av Jonas fick jag Mercedes Benz nagellack! Haha så söt! Två världar möts minsann!

Igår blev det två pass på gymmet, var så himla taggad så lika bra att smida medan järnet är varmt^^
Först tricep/bröst och sedan mage/rygg senare på kvällen.

Kom precis hem från ett bicep/axlar & rump pass, stört jobbigt!! Men sköööönt! Vill dit igen men har gjort alla muskelgrupper på två dagar nu så är kanske bättre att vila? Eller så åker jag ner och kör lite mage bara innan Jonas slutar klockan 8 :)


Long hair




Fettisdag!

Idag innan jobbet (13.00) åkte jag och Jonke ner på stan för att äta en semla på ett fik. I tidningen stod det att "Kaffe Petters" skulle vara godast, men de var slut då vi kom dit och hade inte tid att vänta! Så vi gick på "Upp och Ner" istället och DAMN vad god den var!! Sinnes.. Och så söt! Var riktigt mysigt att sitta där med hjärtat, semla, kaffe och surra en massa :)

<3


Shit glitter

 

Projekt rumpa fortsätter!


 
Nu jävlar ska vi få snygga rumpor inför sommaren!
 

Magträning i TV rummet!

Idag var jag så trött efter jobbet, och Jonas hade bilen till graninge för att byta lampor och sedan hockey i Långsele, så blev inget gym.
Istället pluggade jag in musik i öronen och körde ett 40 minuters magpass i TV rummet framför Masterchef USA! Riktigt överraskad att jag lyckades köra stenhårt så det nu rinner svett av mig, trots att jag tränade hemma! Mage är väl typ det enda jag kan göra hemma då det går bra att använda kroppsvikten. Blev plankan, sidoplankan, klättrande plankan, bredbenta plankan, sit ups, sido sit ups, crunchers, side bridge och belly twister.

Nu ska jag lägga mig och läsa VR, imorgon är jag lediiiiig!!




I hid my deepest feelings so well i forgot where I had placed them.


Marre 21 år!!

Igår åkte jag hem till Marre för att göra smarrig tårta!! Hon fyller år idag men jag jobbar till sent så det fick bli en dag tidigare ;)
Vi gjorde vår standard tårta med marsankräm och chokladpudding, YUM-EY !! Blev dock så galet mätt av den där tårt biten så det blev ingen mer mat den dagen..

Vi bokade även tåg och hotell i London så nu är allt kirrat, längtar!!!
Vi ska bo vid Kings Cross vilket är mycket mer i centrum än jag bott de andra gångerna jag varit i London. Endast två tunnelbanestationer från Oxford Street ;)

Efter jag hängt hos Marre blev det axlar och mage på gymmet, längtar till nästa pass!!! I synnerhet nästa rump pass, men det får vänta ett tag tills min rumpa är sig själv igen..


Elin 22 år!

I lördags var det mys hos Elin som fyllt 22år! Riktigt trevligt att träffa tjejerna, surra, äta paj, TÅRTA och dricka bål.

Blev igen utgång trots att jag var ledig och det var nog tur för då jag kom hem fick jag galet ont i magen! Kunde inte stå upprätt!! Fattade inte vad det var men tillslut kunde jag somna och dagen efter var allt prima ^^

Körde ett rejält rump pass på gymmet igår och jävlar i mig vad det känns idag!! Men det är bra, riktigt bra!
Idag ska jag köra armar och mage. Verkligen kommit in i ett stim där jag är sjukt taggad och motiverad till att gymma och äta rätt!

Bilder från lördag, bilden på mig norpade jag från Annas insta ;)


Love's a Beach - China Glaze

"Love's a beach" är ett varmtonat neonrosa nagellack ur China Glaze sommarkollektion "Summer Neons". Innehåller även små små skimmerpartiklar som är väldigt smickrande på naglarna, de blir inte så platta.

Jag är inte så förtjust i neon färger på varken kläder eller naglar i övrigt men detta nagellack är makalöst snyggt!!
Till bruna händer och fötter kan det inte finnas att snyggare lack!
Tyvärr kan ingen bild ge färgen rättvisa utan måste helt enkelt ses irl.
Denna färg pryder nu även mina tånaglar och kommer troligtvis stanna där ett bra tag!

Precis som förra China Glaze lacket är det riktigt trevligt att måla med och 2 lager räckte gott och väl för full täckning.




Fitspiration - Don't give up!




Operation hår växt!

Nu jävlar i mig ska håret växa!!
Projekt nummer två, få längre hår!
För två är sedan hade jag håret ner till brösten! Och titta hästsvansen!!
Så det känns som det inte är omöjligt för mig att ha långt hår.
Så nu ska jag tvätta håret 2 absolut högst 3 gånger i veckan. Ta i det så lite som möjligt dels för att det inte ska bli fett och leda till att jag måste duscha samt att jag har en tendens att dra bort hår (??) om jag håller på att ta och titta på det.. Sova i fläta. Borsta med Tangel Teezer samt testa äta detta kosttillskott.
Jag har ju aldrig trott på sån här dynga och det gör jag väl inte heller nu. Men tänkte äsch vafan, nu när jag ändå satsar och då det uppenbarligen inte har växt de senaste två åren då jag levt som vanligt.
Silica heter det och är för hud, naglar och hår. Har knäppt en "Före"- bild, men den håller jag för mig själv tills tabletterna är slut vilket ska vara om ca 50 dagar, så hoppas något har hänt!






China Glaze - For Audrey

Först ut av mina åtta nya nagellack från China Glaze blev "For Audrey" som inte så svårt att lista ut är uppkallat efter Audrey Hepburn. Det är en dammigt turkosblått krämlack. Superfint och lättlackat, hade nästan räckt med ett lager om jag var med noga men smetade på två för full täckning. Enda minus med China Glaze lack är penseln som är opraktiskt smal. Annars super!