Söndag - Paris

Idag var sista heldagen här. Jag fullkomligt ÄLSKAR Paris! Oh så underbart! Så himla fint vart man än går! Och matställen överallt ;) dock bättre shopping i London, men helt klart över godkänt här med! :)

Idag började vi med att gå på Louvren och kolla in Mona Lisa, så nu har man gjort det. Inte mycket men värt en hungrig var det ju :P

Efter det åkte vi till Triumfbågen för att gå tillbaka hela vägen längs den stora gatan Champs Elysees. På den hittade jag Laduree som jag sökte, ett Macrons ställe som är så gulligt!!! Ser ut som i en film, jättemysig! Köpte 14 stycken och fick en fin ask och ursöt påse!!

Det var en lång väg och sedan spatserade vi på kvällen runt Notre Dame och längs floden på kvällskvisten. Soligt och varmt, gick i korta shorts utan att äns i närheten frysa!

Nu blixtrar det dock, därav värmen idag gissar jag ;) imorgon vid 2 lyfter flyget så är hemma vid 10-12 imorgonkväll då vi tar bilen hem från Skavsta.

Cya Paris! PS I LOVE YOU!!


Lördag - Paris

Vilken dag! FANTASTISK! Till att börja med sken solen då vi klev upp fast det skulle bli regn. Sedan var frukosten helt otrolig! Färskpressad apelsinjuice, baguetter, crossianter, brieost och lufttorkad till frukost, not bad! ;)

Sedan var det shopping på schemat, var så mycket folk så jag orkade inte så i kön i en halvtimme för att köpa ett plagg.. Men blev iaf två ögonskuggor från Mac, ett par vita apsnygga shorts från Bershka,ett par supermysiga blå velourmjukisshorts från Undis och en gul jättefin top med knäppning i ryggen från Mango. Funderar dock på att köpa ett par skor på måndag innan vi far..

Aja, vi fick på Starbucks och drack frappe och åt cheescake, smarrigt!
Till middag åt jag musslor, super!

Sedan hade vi inga planer för tänkte ta sightseeing imorgon, men så fick jag spring i bena så vi gick till Eiffeltornet och fick se den både med och utan lampor då vi gick rätt sent. (Mellanlandade på Louvren och tittade in den där glaspyramiden.) Sedan tog vi en baguette och satte oss på en bänk och tittade på då hela Eiffeltornet blinkade i mörkret, vilket det tydligen gör kl 10. Mysit !

Efter detta hade jag så sjukt ont i fötterna! Och sent var det.. Men så gick vi vidare till Triumf bågen för att vi gissade att den var finare i mörkret med lampor och allt, och det var det :)

Nu är vi äntligen hemma och det riktigt pulserar i fötter och vader :P men det kan bara vara positivt!

Imorgon står Mona Lisa på schemat, samt köpa Macrons på Laduree!

Och nej vi gick inte upp i Eiffeltornet då det var 4 timmars kö.. Och känner faktiskt inte att jag behöver det heller ^^

God Natt!


Paris - Fredag

Idag kom vi fram till hotellet vid 3 tiden, gissa om vi var hungriga! Senast vi åt var frukost klockan 6.. Direkt ut på första bästa uteservering och tryckte i oss en hamburgare! HaHA SÅ franskt ;)

Sedan gick vi bara utan mål egentligen och hamnade vid Noter Dame, så himla mäktigt! Och då mysigt det var att bara gå omkring alla gamla byggnader och på broarna över Seine, jätte vackert och mysigt! På vägen tillbaka gick vi in på en Hägen Daaz glassbar och köpte kulglass som färskost. Dundergott(haha..)! Senare satte vi oss på en uteservering och drack varsin öl innan vi gick tillbala på hotellet.
Väl på hotellet gick vi ner på bar/restaurangen och tog en ostbricka och supersmarrigt rödvin till det. Underbara dag!!
Imorgon är det shopping som gäller, längtar så!! Dock ska jag hålla hårt i börsen, får se hur det slutar ;) gick in på Berska idag och kan säga att det KAN bli farligt.. :P


Torsdag

Klockan ringde kvart i 5 imorse, i med frullen och in i bilen! Sedan åkte vi bil ner till Norrköping för att hälsa på söta grannarna Inger och Lennart som även bor här nere.

Nu sitter jag på Skavsta flygplats och myser framför VM (som förövrigt går åt skogen..) och en öl.

Imorgon går planet till Paris 8.40 och ska vara tillbaka i Sverige kring 4 igen, alltså hemma i Sollefteå kring midnatt gissar jag..

Får se om jag uppdaterar under resan, Pussis!

Hittade snyggaste jackan men tänkte att jag sparar de 1500kr (annars 3000, halva priset!!) för att ha till Paris men nu sitter jag och ångrar det så in i Norden och den finns inte på internet!!! Har letat hela dagen, och om inte jag hittar, the Queen of Google, så finns den inte.. Vet inte hur jag ska lösa detta asså..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/102370/images/2012/pic_202996461.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/102370/images/2012/pic_202996529.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/102370/images/2012/pic_202996537.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/102370/images/2012/pic_202996550.jpg" class="image">


we found love (in an hopeless place..)

Har älskat denna låt + video(!!) sedan den kom och blir ALDRIG less den, blir så himla berörd och ja, kan inte sätta ord på detta asså.. Bästa nånsin.


50 % på StyleIt

Ja det är väl lika bra jag lägger upp det här med, som på Instagram och Twitter ;)
Åkte ner på StyleIt vid halv 9 för att inhandla lite hårprodukter eftersom det, som sagt, var 50%!!
Jisses, blev typ helt galen. Men blev helt sjukt billigt, för vad jag plockat på mig egentligen liksom =P Köpte allt detta för mindre än 1300 kr! Och lite grejer var mammas, som de blå Schampoot och inpackningen till samt en Lanza vax,  så 500kr hade jag fått att handla åt henne för = 800kr för mitt!
Tycker det var ett sjukt bra pris, nästan så det känns som de gjort fel, men de hade de inte!
Mitt Shampoo höll precis på att ta slut så detta kom riktigt lägligt!
Jag köpte:

L'oréal Professionnel Vitamino Color shampoo 500ml & inpackning. Älskar det!

· Skonsamt vårdande med färgbevarande system som låser in färgen i hårfibern. Färgens intensitet bevaras längre.
· Håret blir mjukt och fullt av glans.


L'oréal Professionnel Shine Blond shampoo 500ml. Som silvershampoo fast lite mer skonsamt vad jag har förstått. Aldrig testat.

· Rengör, vårdar och neutraliserar oönskade reflexer, t ex. gula reflexer. Används efter behov.
· Det blonda håret får en renare och klarare färg.Håret blir smidigt och får en naturlig vacker glans.


Maria Nila Saltspray. Doftar gudomligt, no joke! Aldrig testat.

En alkoholfri unisex spray som ger håret känslan av att ha badat i saltvatten. Sprayas i fuktigt hår före föning eller låt håret självtorka för ett naturligt resultat.

Goldwell Soft Color, 10V Blond Violett. Skumtoning jag haft tidigare och gillar den skarpt att ha i innan silvershampoo.

Soft Color är en smidig och vårdande skumtoning som är enkel att använda och ger håret färg samt mer lyster och glans. Den är baserad på direkta färgämnen med ett pH-värde på 6,8 och uppnår upp till 80 % av den totala färgintensiteten på bara fem minuter. Snabb och enkel applicering som varken droppar eller lämnar färg på
huden.


Goldwell Dualsenses Sun Reflects Leave-in Spray. Aldrig testat.

Solskydd genom Sun System med UV-filter och passionsfruktolja. Rengör och vårdar hår och hårbotten. Återställer balansen efter sol, saltvatten och klorerade bad. Håret blir friskt, glänsande och känns mjukt och lent.
Perfekt för färgbehandlat hår


Lanza Daily Clarifying Shampoo. Fick med då man köpte vaxet (till Jonas) men testade idag och det verkar superbra. Skummar mycket vilket jag gillar^^ Luktar rikitgt gott med. Aldrig testat (tidigare)

Ett multiverkande schampo som varsamt tar bort överskottet av talgkörtelutsöndring från hår och hårbotten för att främja en naturlig balans. Innehåller ört-avgiftning för att rengöra hud och hår genom att ta bort uppbyggnad, miljöfarligt nedfall och andra gifter. Hår och hårbotten förnyas och fräschas upp utan att torka ut.

Argan Secret Miracle 10. Aldrig testat

Detta elexir kan användas i både torrt och vått hår och är berikad med 10 superegenskaper.

1. Fuktbomb
2. Värmeskydd
3. Glansgivande
4. Utredande
5. Antifrizz komplex
6. Färskydd
7. Stärkande
8. Motverkar klyvna toppar
9. Uv-skydd
10. Snabbtorkande och förkortar torktiden på håret.




Är såsåså nöjd med allt, nästan så jag vill dit igen en sväng, blev som tokig där, haha.. MEN ska hålla mig, har ju faktiskt det jag behöver, och lite till.. ;)

Fredag

Dagen har verkligen gått undan idag! Ledig idag så kunde åka ner på stan och köpa glasen jag beställt från Kosta Boda, Chateau vinglas, så så så fina :)

Sen åkte jag hem och pluggade till 7 då Jonas kom hem och det var dags att åka ner på Nipvallen för att se bror och giffarna spela lite boll. Det blåste och regnade OCH de förlorade.. Aja, skönt med luft ;)

Sedan bar det av till Marre för lite slingning av hår, hoppas det blev bra ;) whaha..

Sitter nu och väntar på att hjärtat ska ringa och ska hem från popklubb, blev visst chaffis ikväll jag tydligen, snaaaark :P ligger nu alltså och tittar på djungelns drottning på paddan för att få tiden att gå :)

Jag och världens skönaste hund som bara kom och la sig på mig och snarkade efter 1 sekund! Sööööööt


träningsvärk

Har sån SJUK träningsvärk i benen idag, för vet ni, håll i er nu, jag sprang igår!!! Jisses.. När hände det senast? Jag har alltid varit så emot att springa men då jag hade musik i öronen, och hade inte äns tänkt springa så kändes det bara så himla skönt, och det var det! Kommer jag få äta upp.. Säger inte att jag tänker göra det till en vana ;)
Jag sprang alltså från läggisen uppe på remsle till pappsen bortanför sjukhuset! Tyckte jag var bra iaf. Sprang givetvis inte hela vägen, men powerwalkade emellan, men sprang rätt mycket, helt klart större delen av vägen =)

Bästa pepp låten iaf!



presentisar

Ja, ni vet. Är ju numer 20 åring och firade in det med råge ;) Men det tänkter jag INTE gå in på, har iofs inget att säga. He-he..

Men något jag kan visa är vilka fina grejer jag fick!
Tänka sig att jag är en så snäll tjej ;)
Picknick korg med rödvin, bästa!PelargonSängkläderPelargonisarMon Amie <3ChateauSwedish GraceUrfin båt som passade jättebra in i sovrummet!
Presentkort på Hud & Harmoni, blir helt klart en ansiktsbehandling!
Mac Make-up

Och så pengar och andra presentkort och ett ljus som jag glömde knäppa kort på som luktar smarrigt äpple, säkert glömt nåt.. Men hade en fantastisk födelsedag!!


TACK, TACK TUSEN MILJONER TACK!!

Monday

Japp, Måndag idag. Älskar måndagar !! Då har jag alltid så mycket energi och får så mycket gjort! Tisdag är också en grym dag, min heliga dag ;) är alltid ledig då och städar och gör fint i läggisen för att sedan glider ner under den nytvättade filten för att titta på Desperate Housewives!!! :D vet inte vad jag ska ta mig till då det snart är över, för alltid.. Har sett alla avsnitt since the very begining. Hua. Aja, måndag var det :P

Köpte mig en burk svarta oliver idag och har gjort upp en plan för att börja tycka om de. Jag ska äta en varje dag och då burken är slut borde jag gilla det :) kanske rent av älska de ;) återkommer med hur det går med den saken, den jag tog idag höll jag på spy upp igen, but I did not! Dock inte alls gott.. Än! ;)

Träffade älskade Mirre idag, bästa! <3


bra söndag

VILKEN TOPPENDAG!

Kontraster alltså, igår var allt skit och idag älskar jag livet ^^ Fast jag älskar alltid livet, var bara litet uttråkad igår asså.. JAJA till dagen.

Började dagen med jobb 7.15-10.15 efter det åkte jag direkt hem där "Primastarn" stod och väntade lastat med Albin, Eve, Fredrik, Elin och Jonke samt badkläder för en liten Paradisbad-tur.
Var väldigt länge sedan jag var där, har ärligt talat ingen aning om när det var, vilka jag var med osv..
Hursom var det supermysigt!! Åkte rutschkanor och solade ute och busade allihop, skojjit!
Åt även en tre-rätters på badet ;)
Förrätt: Varma Chips (under tiden jag inväntade varmrätten)
Varmrätt: Hamburgertallrik
Efterrätt: Glasskula

Jisses så mätt jag var, wonder why.. Måste även tillägga att jag var den enda som mäktade med detta ;) Dock åt jag inte så mycket av hamburgarn för jag ville ha glass, ja nivet hur det funkar, är kvar på 8-års ålder ;)

Då vi kände oss klar på badet duschade vi och bytte om sedan blev den en tiny tur i galleriorna innan de stängde. Fick med mig ett par korallrosa jeansshorts från Gina som kommer se så himla bra ut med brunbrända ben! Samt en lång cardigan från Bikbok som kommer bli jättefint till korta shorts och linne en sommarkväll. Sommar NU tack =)

Nu kom vi nyss hem och här strålar solen, blir så glad då!! Dock lurar mörka moln bortanför, men det skit man väl i ;) Får se vad kvällen har att erbjuda, känner mig rätt nöjd som det är =)

Jinx av mig. Innan inlägget äns är postat börjar det regna (Y) haha..

lördag 5/5

Japp. Då var det dags igen, kanske? Ah vi får se!

Börjar iaf med att jag har haft en såååå jobbig dag idag. Varit nära till tårar hela dagen? Kan inte förstå varför? Har bara känt mig så uttråkad och ja, en konstig känsla. Ni vet som när man är hungrig men inte sugen på nått, SÅ JOBBIGT! Fast för mig idag har det varit uttråkad fast inte haft lust att göra nått?

Aja, hjärtat kom hem på lunch (middag) och han sa att jag skulle beställa något åt han, för DET tycker jag är roligt (han vet hur jag funkar, funkar inget annat så är det shopping som gäller)!

NU har jag beställt! Fast inte åt han, utan oss. En dun.dun.DUUUUN VATTENKOKARE! Haha... En trådlös jävel ;)
Våran tar 1 år att koka upp vatten (snabbare på spisen tametusan..) men så tittade jag runt nu och hittade en fläskig en ;) Så den blev det!

Näh nu är det tillräckligt, nu måste jag fortsätta lyssna på föreläsning och anteckna.. 1 månad kvar, sen sommarlov!! Ni kan inte färeställa er hur skönt det ska bli =)