Första skoldagen..

Ja första skoldagen började ju jättebra! Kom försenad två första lektionerna.. x)
Fast det var faktiskt inte mitt fel!
Först sa rektorn att vi skulle gåt ill våra hmklassrum, coh hur fasen ska vi veta vårat hemklassrum när vi i princip börjat en ny linje? (ekonomi).
Så vi gick dit alla andra samhällare gick och satt där och det känndes som vi hamnat rätt. Men vi hade fått en ny tjej i klassen, så Gunnel frågade lite vars hon kom ifrån och vad hon valt för inriktning, coh då svarade hon ekonomi. och då sa gunnel, nej här är samhäll och kultur. och då slog det oss att vi nog gått fel xD
haha så då var det bara att gå in i nästa klassrum där ekonomitrteorna satt och väntade på oss (ska tydligen ha vissa ämnen med dom). Så det var ju lite pinsamt..

Nästa lektion så sa han innan att vi inte skulle ha den lektionen utan att vi skulle synas i morgon så vi tog det förgivet. Men då kom ett sms från Tore där han skrev att vi skulle på lektionen, så då vart vi försenade igen..

HAHA ja så kan det gå =P

har egentligen massa bilder att visa från förrförrförra helgen coh förra, men det går inte just nu då ja inte har internet på min dator hemma hos mamma..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback