HAHA!

Less på bilder? ;)
Jag har inga mer att lägga upp nu, så det är bara att pusta ut ;D

Massa bilder från Mo 23aug












Dumfläck!!




Massa bilder från Mo 7-9 aug


Haha att han alltid ska va så stygg xD




Trött kille efter en dag på badstranden
CoolKille ;)


Nästa dag vart det mer bada =D

Jag och Philip efter ett dopp i det.. varma? vattnet.. Haha nje det var helt okey faktiskt =) Mobadet sviker aldrig ;)
Sandslott på G
AHAHA Tomas fötter :Å




Män som hatar kvinnor



"Journalisten
Mikael Blomkvist har blivit dömd för förtal och vill undslippa uppmärksamheten i Stockholm. Av industrimagnaten Henrik Vanger får han i uppdrag att skriva familjen Vangers släktkrönika, men egentligen vill Vanger att han ska titta närmare på dennes brorsdotter Harriets märkliga försvinnande sommaren 1966. Blomkvist får hjälp av den unga och socialt missanpassade datahackern Lisbeth Salander. I sitt grävande i familjen Vangers förflutna snubblar de över en mörkare och blodigare historia än vad de kunnat föreställa sig."

riktigt bra svensk film! Efter att alla sagt den varit så bra var jag rädd att jag skulle få för höga förhoppningar, men nej den var jättebra!  var inte alls som jag  hade tänkt mig

Du som föddes på 90-talet..


Vet att ni är grymt avis på mina paintskills ;)


Du som föddes på 1990-talet:

Minns du...

- Tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies

- När Nikelodeon var på hela dagarna

- Att det var läskigt spännande när Madicken hoppade med paraply

- Pokemon och Digimon

- När man spelade kulor på skolgården varje rast

- När Britney Spears och Spice Girls var det enda folk lyssnade på

- När man fick "Hitz for kidz" i julklapp

- När man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden

- När Pippis pappa var fångad av pirater

- När Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program.

- Och alla fajter om bästa delarna

- När Tamagutchi var allas bästa vän

- "I'm a tamagutchi, and I can make you happy..."

- "I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"

- "Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"

- "Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"

- "Boom boom boom boom, I want you in my room"

- "Mama mia, here I go again" alla låtarnas melodi utantill

- Tiden innan Harry Potter

- När du såg din första Harry Potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa.

- När Lattjo Lajban var veckans höjdpunkt

- Att "Mojje och Mimmi" förut var "Nicke och Nilla"

- Första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om "Superduperkillen"

- Du kommer ihåg melodin till "Superduperkillen" och delar av texten (Han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)

- Att du växte upp i tron på att Madicken, Emil, Lotta, Pippi och Alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt.

- När det var jojo-period och alla övade in tricks

- När inte Disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt

- Creep School, Aahh! Riktiga monster!,

- Arthur med Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan vara den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..."

- När du läste "Så funkar det" i skolbiblioteket

- När Piggelinglassen kostade 6 kr

- Och Sandwichen 10 kr?

- Och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999?

Kommer du ihåg allt det? Saknar du det?

BlackBook



"Black Book berättar historien om den unga judinnan Rachel som själv med knapp nöd överlever nazisternas invasion av Holland bara för att tvingas uppleva hur hela hennes familj blir mördad. Fast besluten att hämnas på nazisterna går hon med i motståndsrörelsen för att infiltrera det tyska högkvarteret i Holland. Med kvinnlig list och charm lyckas hon nästla sig in i de högsta kretsarna i nazisternas ledning. Det är dags att förbereda den slutliga uppgörelsen med familjens bödlar. En spännande, fängslande och omskakande film om en ung kvinnas kamp för livet och mot den nazistiska ockupationsmakten."

Jag tycker att den här filmen var riktigt bra och spännande!
Det fick mig vekrligen att fatta hu fruktansvärt det måste ha varit! eller ja, verkligen och verkligen? Det lär vara omöjligt att fatta det såklart, men det fick mig att börja tänka.
På slutet kunde hon inte lita på någon, verkligen INGEN!
Inte så vanligt slut på denna filmen heller, inte mannen får kvinnan och blir lyckliga föralltid direkt..

17år - Veronica Maggio


Gymmet med Vikkizz!

Jaha ja två "riktiga" skoldagar är avklarade och det känns som vi inte haft nått lov. Känns smo vi gått i skolan i flera veckor redan, men inte då. Men jag trivs jättebra med det jag valt och tycker inte alls att jag hamnat fel, som vissa andra tydligen gör :S Imorgon äre skolfoto, inte så kul men en sak som är bra är att det är på gunnels lektion =D Wiihoo! Inte för att vi lär få slut efter fotograferningen..

Idag så kirrade jag och Viktoria gumkort på Arla så nu har jag gymmat for the very first time! Vart lite mujkstart så hon fick mest visa vad man gjorde med allt, haha hade inte alls fattat nått utan henne xD
Så nu ska jag gymma MINST 2 gånger i veckan, vill inte att det ska kännas som jag är tvingad till det heller, för då blir det ju inge kul. Och givetvis har dom fortfarande inte fått in några inneskor.. eller jod et finns typ handbolls och sånna inneskor, men dom är ju så fruktansvärt klumpiga, spela fotboll med dom så vet man ju inte alls vart bollen far.. nej jag vill hellre ha nå bandy/fotbolls inneskor!

HAHA! HOTor not?
Jag gör stenhårt på peace posen ;D
Haha tog närmsta mojäng och tog bild med x) när mobilen ändå var uppe lixom, ni måste ju få se oss "in action" lite ;)

Första skoldagen..

Ja första skoldagen började ju jättebra! Kom försenad två första lektionerna.. x)
Fast det var faktiskt inte mitt fel!
Först sa rektorn att vi skulle gåt ill våra hmklassrum, coh hur fasen ska vi veta vårat hemklassrum när vi i princip börjat en ny linje? (ekonomi).
Så vi gick dit alla andra samhällare gick och satt där och det känndes som vi hamnat rätt. Men vi hade fått en ny tjej i klassen, så Gunnel frågade lite vars hon kom ifrån och vad hon valt för inriktning, coh då svarade hon ekonomi. och då sa gunnel, nej här är samhäll och kultur. och då slog det oss att vi nog gått fel xD
haha så då var det bara att gå in i nästa klassrum där ekonomitrteorna satt och väntade på oss (ska tydligen ha vissa ämnen med dom). Så det var ju lite pinsamt..

Nästa lektion så sa han innan att vi inte skulle ha den lektionen utan att vi skulle synas i morgon så vi tog det förgivet. Men då kom ett sms från Tore där han skrev att vi skulle på lektionen, så då vart vi försenade igen..

HAHA ja så kan det gå =P

har egentligen massa bilder att visa från förrförrförra helgen coh förra, men det går inte just nu då ja inte har internet på min dator hemma hos mamma..

En shopaholics bekännelser




Senast sedda film då =P
Var inte den bästa jag sett direkt, men den var väl bra, hade väl sitt budskap om man säger så^^

"Att Rebecca Bloomwood jobar på en ekonomitidskrift hjälper henne inte mycket. Hon bor med sin kompis i hennes lägenhet och hennes maniska shoppande gör att räkningarna bokstavligen läggs på hög. Skitjobbet på tidningen ger inte tillräcklgt betalt och hon förstår att hon har att välja på att dra ner på kostnaderna eller jaga upp lönen. Som av en händelse snubblar Rebecca på en story som verkar bli hennes räddning. Men skulderna minskar inte precis, när hon drar nytta a den uppmärksamhet hon fått genom sitt scoop."

Nu ska jag till farmor och farfar och äta middag, engentliogen är anledningen att jag ska dit för att jag ska hjälpa farmor få över bilder till en skiva, haha ^^

Haha åh <3

Jag råkar tycka att vi är mycket vackra individer..


Förutom denna då kanske, som kanske är den mest sliskiga bild ever x)

umma zoom.. ;)
Klia snoken
Höjden av lycka, laughing with your best friend!

MarrePluppan du är bäst <3

Wohoo ;)

Wanna know what I've just been through?
Jag sprang in i Figo! Utan att äns veta om att det var han, fövisso, fast det kanske var lika bra, annars hade det nog aldrig hänt, right?
Det var såhär, jag åkte ner på Trollet(stängningsdags) för att köpa Marabou jordgubb som bara finns där nere på ICA på stan.
Jag rusade in, såg en kille som böjde sig ner efter dricka i dricka kylen, jag skulle rusa förbi mot mina marabous när han precis ställer sig upp då jag är påväg föbi, och tjingtjong ja ni fattar nog, ingen större scen, but still ;) I touched him! He touched me, pretty cool, huh? ;) I think..
Men i denna stund har jag fortfarande ingen aning om att det är Figo jag stöter in i, ser ut som vilken annan utlänning som helst tänkte jag, men knälånga jenasshorts, flipflops och en vit tischa.
Men däremot då jag är påväg till kassan igen så ser jag att det står en tjej där, rätt snygg, men tänkte inte så mycket på det, utan bara på hennes kundvagn som var ÖVERFULL! Seriöst, helt sjukt.. Min tanke var "Woöw! Jag tar nästa kassa..".
Hon pratade väldigt tyst, väldigt väldigt tyst, vilket fick mig att titta igen och jovisst, där står Figo och packar mat i ICA påsar och hans fru Helena står där och packar upp varor på bandet. Då slog det mig, det var ju Figo jag stötte in i! Och jag sa bara ursäkta som om det hade varit vem annan som helst! Fast då är väl han nöjd =P

What can I say, FIGO IS IN TOWN ;)


Sex and the City - The Movie



Såg denna filmen 3 gånger i helgen, haha mycket att göra? x)
Nej, den är rätt bra faktiskt =)

Trams

Folk oroar sig över sin vikt, sina lår, krokiga näsa osv..
Varför oroa sig över dessa saker när alla faktiskt SKA vara olika.
Huvudsaken är väl att man är lycklig?
Nej, tro ja det att folk inte är lyckliga om de ska hitta en massa fel på sig själva hela tiden, snacka om bortkastad tid, BORTKASTAT LIV!
Varför är alla så dum och tror att de hittar lycka i att vara rik, smal, känds, slippa jobba och ja, att vara perfekt. 
Om jag skulle sätta mig ner och tänka vad som är fel på mig så skulle listan säkerligen bli lång, men nu tänker jag inte på det, så då blir det inte ett problem.

Nej jag sitter inte här och säger att jag aldrig tänker på mina mindre smickrande sidor, men då jag står i provhytten så köper jag absolut inte ett par jeans som påminner mig om att jag också har fläsk som kan välla över eller ett linne som sitter alldeles för tight så att det ser ut som man inte kan klä sig riktigt.. För det är inte snyggt. Man har ingen anledning att köpa saker som inte sitter snyggt, alltså är det inget problem =)

Skor

Okej, jag har hittat mina höstskor, mina höstskor som jag aldrig kommer kunna köpa..


Antar att ni skrattar åtminstone åt de bruna och tycker att de är sjukt fula, MEN OM NI BARA VISSTE! Asså shaijt vad snyggt de satt.. Var lite sådär "ta det styggaste i affären" och så testade ja de bruna och nej.. det var en riktigt dålig idé för nu kan ja inte få de från hjärnan.. 995kr för de bruna och 700kr för de svarta..

Ett par vanliga skor hade med varit rätt bra!

Filmextra.se

Fick ett bra erbjudande med senaste SOLO tidningen där man fick 40 digitala bilder på riktigt fotopapper gratis(frakt betalar man själv givetvis..)  =D

Tänkte ta lite USA bilder, Bal bilder från nian och lite annat =)

Gårdgaen

Yesterday fick jag min efterlängtade pizzasallad på Diana då jag och Marre åt lunch/middag där =D
HAHA och Marre det lilla mongot x) Hon valde kebabrulle(hon har aldrig ätit just kebabrulle förut).
Sen satt hon där och såg olycklig ut efter nån tugga och utbrast: "Jag ju inte äns om kebab!" Nehe, varför valde du kebabrulle då? "Men det ser ju så gott ut när du äter det Sanne.."
Haha puckhuvve =P Så då bytte vi så hon fick min pizza och jag tog hennes kebabrulle^^

Sen träffade vi på Maria och Philip inne på skattkistan där Maria hade bestyr med att välja den stor eller den lilla resväskan =P Haha.. "Väljer jag den stora så kommer alla andra komma med småa resväskor och väljer jag den lilla så kommer alla andra komma med stora". Det blev iallafall den stora =P HAha vad är det för folk jag umgås med x) Haha nejdå =)

Lite längre in på skattkistan träffade vi Anna, och hon har hittat en lägenhet i stan! Fan vad fuksigt! Neh, hon förtjänar no den^^ Men det var inte så ja menar, ja mena att JAG VILL MED HA!! Slipper jag vissa surk*kar..

Stolthet & Fördom




"De fem systrarna Bennet är uppvuxna med sin mor och har ett enda mål i livet - att hitta en man att gifta sig med. Den näst äldsta systern Lizzie kan dock komma på hundra anledningar till varför hon inte vill gifta sig. När Fru Bennet nås av den spännande nyheten att en förmögen ungkarl i sällskap med en grupp sofistikerade vänner skall tillbringa sommaren i en herrgård i närheten, fylls både hon och hennes döttrar av hopp om ett stort urval av presumtiva friare. Nykomlingen Charles Bingley blir omedelbart intresserad av äldsta dottern Jane. Historien tar dock en annan vändning när Lizzie träffar den stilige, mörke och snobbige Herr Darcy och det som till en början verkar som en lyckoträff blir snart en kamp om stolthet och fördom. Lyckas de ta sig över detta oväntade hinder och kommer Lizzie att gifta sig till sist?"

Ser denna just nu =)


Lady Gaga - Paparazzi



Gaah! Just love it

Lady Gaga - Paparazzi



Gaah! Just love it

2 veckor kvar..

Idag så gick jag och mamma på stan för att köpa lite fler block,vart ett 7ämnes och ett mindre till idrott eller nått.. Sen hämtade jag också ut min tandblekning och testade senare ikväll, det syns faktiskt skillnad redan efter en gång =D SKITKUL!
På stan träffade jag Philip och vi gick till Farmor och Farfar och fikade lite och så, sen skulle han med köpa block, han börjar om en vecka juh. Skedom ni vet.

När jag kommit hem och skulle börja forma tandskenorna så ringde Marre och ville ta en fika på stan, så det var bara att släppa grejerna och gå ner på stan^^ Ost och skink toast blev det för mig, så gott! =D
När vi satt där ute och pratade så började det åska och blixtra =D Mys
Efter fikat gick vi på Holmbergs för jag skulle kia efter ett par inneskor, men hittade inga den här gången heller.. VARFÖR FINNS DET INGA INNESKOR I AFFÄRERNA?! Jag blir galen..
Men däremot så hittade jag ett par gymtights som jag också behövde så det blev väl rätt bra iaf =)

När jag kom hem tittade jag på vad gymkort och det kostar, för jag ska ju börja till hösten. 675kr för ett halvår + 200kr medlemsavgift. Inte så dyrt iaf 

Block, bokhandeln 100kr precis ;DCraft tights, 400kr.

Wiiehii =D

Jag blev ägare till denna sköning =)

tror att det är meningen att ni ska trycka på den?

show_cravings_ad(PGlmcmFtZSBzdHlsZT0id2lkdGg6IDMwMHB4OyBoZWlnaHQ6IDI1MHB4OyBib3JkZXI6IDBweDsgbWFyZ2luOiAwcHg7IHBhZGRpbmc6IDBweDsgb3ZlcmZsb3c6aGlkZGVuOyAiIHNyYz0iaHR0cDovL2NyYXZpbmdzLnNlL2FkdmVydC9qc2lmcmFtZS5waHA/YT1JREV5TkRZM09UQTFOakksJmI9TVdZMFkyUXlZek5pTkdaa01qWXlObVZtTXprd01HRXdObU0yTmpKaVl6RSwmYz1JREV5TkRZM09UQTFOakksJmQ9UEhOamNtbHdkQ0IwZVhCbFBTSjBaWGgwTDJwaGRtRnpZM0pwY0hRaVBpQjJZWElnZFhKcElEMGdKMmgwZEhBNkx5OWhibVYwTG5SeVlXUmxaRzkxWW14bGNpNWpiMjB2WVc1bGREOTBlWEJsS0dwektXeHZZeWd6TWpRNE5TbG5LREU0TURFME5qRXdLV1Z3YVNoZlgyTnlZWFpwYm1kelgxOHBKeUFySUc1bGR5QlRkSEpwYm1jZ0tFMWhkR2d1Y21GdVpHOXRLQ2twTG5OMVluTjBjbWx1WnlBb01pd2dNVEVwT3lCa2IyTjFiV1Z1ZEM1M2NtbDBaU2duUEhOakp5c25jbWx3ZENCMGVYQmxQU0owWlhoMEwycGhkbUZ6WTNKcGNIUWlJSE55WXowaUp5dDFjbWtySnlJZ1kyaGhjbk5sZEQwaVZWUkdMVGdpUGp3dmMyTW5LeWR5YVhCMFBpY3BPeUE4TDNOamNtbHdkRDQsIj48L2lmcmFtZT4=)

Kvällspromenad

Just ätit middag, nu ska jag ut på en liten kvällspromenix. Finns det nått bättre än en promenad en solig sommarkväll? Nej.
Javisst, solen är här igen^^

Imorgon åker jag till Mo med pappa, härligt =)
Slipper jag göra av med pengar på ett par dagar x) Åh, jag är omöjligt med det där..

SOOOL!

Jaa! Idag när jag drog upp persiennerna så var det sol och inte ett moln på himlen! Underbart! Med tanke på att det varit ca 2 veckor sol på hela sommarn -.-
Så då drog jag på mig shortsen och cyklade ner till älven och stekte, mellanlandade på ICA och köpte nya VR ^^
Där låg jag i flera timmar, hade nya bikinin på =D
Sen när molnen började närma sig(självklart kan man inte få en hel dag med sol..) så gick jag på stan och köpte lite grejer sådär.



*Solkräm,55kr istället för 110 =D Alltid bra att ha såatt
*Rengöringskräm, 70kr
*Ansiktskräm, 60kr
*Nagelsax, 50kr
*Nån fotkräm grejs^^ 20kr
*Väska, 200kr.
Den var så liten och bra, men så tänkte jag "hmm, min börs får inte plats här" Men då finns det ju en "inbyggd" =D Sen får man plats med mobilen och grejer i det andra facket =D

Phew!

Ja det där var jobbigt!
Hade lite tråkgit, så jag satte mig ner och gjorde lite kategorier här på bloggen och lade sedan in alla tidigare inlägg i dom, och jag kan säga att jag ångrade mig efter ett tag, men nu är det gjort!
Är som lättare att hitta när man har kategorier + att jag fixade nånting att göra ett tag^^ SKITBRA!

.

"We will find a way to erase the past"

WAHAHAH åh förgyller min dag!


Tandblekning

Var bara tvungen!
Kul att se om det funkar lixom =D
Inte så dyrt heller så, ja ni fattar =)

http://www.easewhite.se/se/art/tandblekning-sensitive.php

Duktig tjej

Åh idag har jag hunnit med så mycket! Awesome
Åkte med pappa ner till mamma vid 11 för att hämta lönpapperet så jag kan ta ut mamoney.
Sen svängde vi in på BillstaTrafikskola och de skulle skicka oss en kopia av intyget att vi varit där på handledarkurs, som vi tydligen tappat bort eller nått^^
Efter det åkte vi då ner på banken och kirrade pengar på ungdomskontot, plus att de två fonder jag hade som pappa sköter om nu ligger under mitt namn och så öppnade ja ett nytt konto som jag lade in 1500kr direkt och sen fixade så det automatiskt drar 200kr i månaden från studiebidraget dit.
Sen så åt ja och pappa lunch på Sibylla, ville ha hamburgare så de blev det =D
Och dom är bra knasiga ibland allså.. När man säger vad man ska ha på i början av beställningen så brukar de säga "nej vänta, vi tar det när hamburgarne är färdig", så nu bestämde jag mig för att hålla tyst tills jag får hamburgaren OCH DÅ HADE JAG FÅTT ALLT PÅ! Ah.. Hamburgare känns sjukt mycket onyttigare med allt krimskrams på! Ketchup, sallad och ost skare va^^ Jaja, sen gick jag ner på stan för jag tänkte att Marre skulle få legginsen hon beställde när jag åkte till Sundsvall, och kött&grill krydda som jag fått med mig hem tidigare, men då orkade hon inte -.- surprisesurprise.
Men då var det bara att gå hem med det då och sen gå ner på Videoteket och hämta ut mina 3 paket =D Kulkul =D
Svängde även in på Lindex och köpte ett franskmanikyr set som jag nu suttit och pysslat med, blev riktigt bra faktikst =D
Mamma skjutsade hem mig och så fick hon låna mitt tält som hon skulle låna.

Telefonsamtal från KusinPhilip

Philip ringde just! Han och Jimmy tog ju tåget ner till Göteborg i sönsagsnatt.
Han berättade att de hade ätit middag hos familjen Hagman =D Trodde inte du skulle träffa dom faktiskt, MEN GU VAD KUL!
Har inte sett dom på 3 år liksom, typ. Jag vill med.

Har hört att Hagmans kanske ska komma upp i sommar, hur kul som helst!
Känns inte som en riktigt sommar utan dom på nå vis. Inte för att de kommer vara som förr även fast dom kommer upp^^
Men bla bla.

Kul att du ringde!

Filmkameran

Nu äntligen har jag fått tummen ur arslet och annonserat ut min VÄÄL använda videokamera, eller hur det nu va.
Ne hur som helst är den till salu nu och ligger på blocket.
http://www.blocket.se/vasternorrland/Digital_Videocamera_Canon_MV750i_22908029.htm?ca=4&w=1

.

"Den som inte förlåter kan inte bli lycklig och bara den olycklige kan inte förlåta"

Sundsvall

Jajemen! Vart Sundsvall med mammsen idag, och 2000kr fattigare.. Men det vare värt =D
Ni får leva med suddiga bilder, eller så skiter ni helt enkelt i att titta.

Finstickad svart top, Vero moda 180kr
Nån brun grej(är seriöst helt såld på sånna där grejer smo hänger och flänger i sidorna ^^Från Gina Tricot 149kr.
Lång grå munkjacka(äntligen nått för min långa rygg!), BikBok 300kr.
Nudie Jeans, JC 1000kr.(Ser bättre ut iverkligeheten, är LITE svårt att knäppa kort på rumpen själv^^)
PartyTopp?Gina Tricot 130kr + svartlinne med brottarrygg som jag har under, 130kr JC.
JeansLeggins, GinaTricot 200kr.
Lite skolstart grejer ;D

Fakta ;)

Dit for vi, Andenes på ön Andøy LÅNGT upp!
Det var Kaskelotter vi såg

Valsafari i Norge

Ja, på tisdag natt så åkte vi då iväg mot Norge, långt upp i Norge.. Resan dit tog 17 timmar!! Oh my.. Där hade vi hyrt en lgenhet som var superfin =D Och utsikten!! Wow! Torsdag var det valsafari som gällde, och jag knäppte bara EN bild på val xD Vi såg 3 stycken. Jag fick mest springa runt med Wille så pappa skötte fotandet. En annan anledning till att ja inte tog nå bilder var för att jag totalt underskattat min kamera, HAHA! Lite synd att jag knäppte på sista valen påväg ner, så ja inte kunde tagit på nån innan och fattat att det faktiskt funkade bra med min kamera -.- Aja, bilden vart ja nöjd med =)

Pappa-Famor-Wille&Julia =)

AHAHA påväg hem med båten så vart Wille på nå pucko humör xD HAHA bilderna får tala för det^^
Tokunge^^
Senare på kvällen gick jag, pappa opch Julia ut och fotade lite, så sjukt fint det var där! Och tur med vädret hade vi med^^
Förutom dessa som satt typ 40 stycken på varje tak och lät sjukt mycket!! =O

Pappa och Julia hittade krabbor^^
Vackert

En fågel som knatat förbi^^



Vissa ställen på stranden klev man mer på snäckor än stenar typ x)
Aah, vackra solnedgång!

Inte mitt fel! Fakkis (a)

Ja ojoj vad jag inte uppdaterat på dett tag nu! Men det har inte varit så lätt som ni kan förstå, nu har ja mycket att berätta, men orkar inte riktgit babbla upp allt igen.. Så ni får se bilder istället^^

Börjar med i måndags då ja och Marre tog bussen till Sundsvall där vi mötte Anna och shoppade lite =D Ja hade bara 1500kr med mig, och det skulle räcka till buss fram och tillbaka och mat, så ja.. Men jag blev nöjd ändå =D
MarrePluppan innan vi fick mat, Hawaii pizza =D
Jag köpte en sån där tröja ni vet, som resten av världen ha, en sån där som ser ut som en pyamaströja^^ Men den är mys =)
Grå Cardigan, Gina Tricot 199kr.
Brun Trekvartströja, H&M 149kr.
Svart/Vit randig T-shirt, H&M 69kr.
Ja va nu den färgen heter.. Iaf en tisha från BikBok för 37kr, REA är bra ibland =)
Sovtröjan ni vet^^ Gina Tricot, 149 eller 199kr
Blommigt linne, Gina Tricot, 129kr. + det vita linnet under, 99kr.
Vinröd/lila aktigt tröja, MQ 250kr(efter min rabatt kupong)

Köpte med en svart, fluggig midjekjol, mega söt =D
Kan även meddela att jag bara testade kjolen, resten plockade ja bara, orkade inte testa x)

Ska nog till Sundsvall med mamma imorgon =D