Läggan

En suddig bild på halva köket :) och ja gardinen är skrynklig och sne, men ville bara se om jag skulle ha kvar dom eller skicka tillbaka :) jag gillart! Tro ja. Och nej sådär ska det inte se ut på fönsterbrädan heller ville bara att det skulle vara nått där nu^^ 1000 grejer kvar hemma!


ljuvali

Blivit tokig i söta inredningstjoffs. Bara läggan som fattas..  Haha! Men tisdag till veckan är senaste uppdateringen ;) LÄNGTAR som en tok tills det blir Sundsvall, IKEA, Village, Åhléns <3

Detta beställde jag för några veckor sedan =)

2 år

Till något roligare..

Jag och älskling hade 2 år i söndags!! =D
Å så jag älskar dig <3
Bjuder på en bild från fantastiska Mauritius.
Kommer nog en bildbomd senare då internet funkar som det ska och inte tar 10minuter att ladda upp en bild..
Haha.. Tog två hoppbilder, på ena var Jonas uppe i luften och jag knappt från marken och den andra är denna, klart jag visar den ;)

.

Nu är jag inne på tredje dagen efter att jag fått reda på denna tragiska händelse, men varje tyst minut jag får så tänker jag på dig och tårarna kommer, är alldeles öm runt ögonen. ALDRIG hade väl jag kunnat tro att jag skulle bli så tagen av det här. Jonas fick prata mig till söms fördan för att annars skulle jag bara ligga och tänka, och gråta.. Inatt sov jag själv, och det var inte roligt. Tänker på allt, på din tid, din familj och allt du hade kvar att göra här hos oss. Du rycktes bort alldeles för tidigt. Har inte vågat titta i några fotoalbum än.. Räcker med allt jag ser på facebook och alla fina kommentarer som får mig att gråta. Jag känner mest att jag innerligt hoppas att alla förstod vilken fin kille du var. Jag tror inte att alla vet det. Det är nu först jag verkligen tror på ett liv efter döden, eller iallafall nånting, inte bara tyst och mörkt. För det kan väl aldrig vara mening att det ska sluta såhär för dig. Jag tror att du är på en underbar plats och väntar på oss, vi ses Mattias! Jag tror faktiskt det.

.

Jag känner mig rutten, tom. Fattar inte att detta skett. En gång var du som en bror för mig. Nu finns du inte alls. Alla minnen tränger fram, din buse. Du var en fin människa. Du är en fin ängel nu<3