onsdag

Sundsvall blev det inte mycket köpt, men blev iallafall julklapp till Philip, Kristina och så beställde mamma en hårblås som jag gick in och köpte.
Så nu är det ju ännufärre kvar att köpa till =D
Pappa, Julia, Mamma och farmor och farfar =)

Idag på skolan hade estet ettorna "julshow", de hadeett roligt tema tyckte jag =D
Annorlunda, vet inte riktigt hur ja ska förklara, men det var nått om militärtjossan fats inte militärtjossan, ösch ja vet inte! De hade görna kläder på sig iaf ;D Haha, bra förklarat Sanne, hade varit lika bra att vara tyst där tro ja^^
JAJA, efter skolanj gick jag ner på Apoteket och köpte en ansiktskräm åt min omöjliga hy..
Galet torr hy har jag, men då jag smetar på med hudkräm för torr hy så är "torrfläckarna" lika torra + att jag får finnar för att de är så feta.. Så nu gjorde jag ett ny försök då med denna.
L300 77kr.


HAHA vistja, igår i SUndsvall skulle vi gå över en såndär bro över vägen, med trappor nivet..
Det hade snöat och var kallt så det var dynghalt.
När jag skulle gå nerför trapporna så gick jag på ställena med anti-slip pickar, etfer några steg tyckte jag det var lugnt så jag var väl inte lika försiktig och TJOSAN så gled fötterna och jag slängde mig mot räcket och skrek och skrattade!
Påvägen tillbaka och jag skulle gå nerför igen så sa jag "Jag kör den här jag för säkerhetsskull!" och tog tag i armräcket extra hårt och tog stora tydliga steg, och TJOSAN så glider fötter IALLAFALL!!
HAHA jag dog.. Vad gör jag för fel?! 2 gånger, samma trapp, och jag koncentrerade mig verkligen! Haha.. Jag fick mig ett gott skratt iaf^^

Ne nu ska jag slå in julklappar!

Hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback