oxidna-analysatorn


Det är då denna manick, en OxiDNA-analysator! Ser väl alla ;)
Ne men grejen är den att vi fick en ganska rolig uppgift på svenskan.
Alla fick bilden på denna pryl, vi satte oss i grupper och ska då komma på vad detta är för något. Sedan ska vi då övertyga de övriga i klassen att det här är just det vi tycker att det är, förstår ni?
För oss är detta en sak man kan skanna vad som helst, precis vad som helst allt från människor, till fotspår och snorkråkor så kommer det upp precis den personen det kommer ifrån som en bild upp och all dennes fakta. Precis alla personer i hela världen finns med i detta register. Den är galet dyr, men man kan hiva alla andra saker man anvönder för att få fram detta annars. Denna är just bara avsedda för personer inom kriminalteknologi och poliser i huvudsak så det ska inte ut på någon annan marknad. Man kan ju som känna sig  rätt exposed om vem som helst kna komma på vilket fakta som helst om en =O

Vi ska även spela in en film för att övertyga alla ordentligt hur grym denna produkt är, så vi börjar med ett rån där en polis inte riktigt vet vad han ska göra, MEN NU FINNS OTROLIGA OXIDNA-ANALYSATORN!! Bamwam! Eller något sådant ;)
Bild från Vikkan
Snygga Laura, Viktoria och Marléne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback